Hoe laat is Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik live te zien? (GLORY Collision 3)

Hoe laat is Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik live te zien? (GLORY Collision 3)
Kickboksgevecht vormt slotstuk van de avond

Sport :

Zaterdag (23 oktober) staan achtereenvolgens GLORY 79 en GLORY Collision 3 op het programma. Het kickboksevenement vindt plaats in het Gelredome in Arnhem, en het slotstuk van de avond wordt gevormd door het duel tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Hoe laat is dat gevecht te zien?

Koop je tickets voor GLORY Collision 3 via de website van GLORY.

'Voorprogramma'
De avond in het Gelredome begint al om 18.00 uur met het 'voorprogramma' van GLORY Collision 3. Op de fight card van GLORY 79 staan in totaal vier gevechten. Na deze gevechten gaat GLORY Collision 3 om 20.00 uur van start. De organisatie gaat dus uit van een halfuur tussen de gevechten.

Bekijk de volledige fight card van GLORY 79 en GLORY Collision 3.

Hoe laat komt Rico Verhoeven?
Op de fight card van GLORY Collision 3 staan in totaal, waarvan Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik de laatste is. Gerekend volgens het principe van een halfuur per wedstrijd zal het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik rond de klok van 22.30 uur van start gaan. Dit is echter ook afhankelijk van de duur van eerdere gevechten.

Het evenement GLORY Collision 3 met o.a. Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik is op zaterdag 23 oktober vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. Daarvoor is GLORY 79 vanaf 18.00 uur GRATIS te zien op de livestream via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is Rico Verhoeven - Jamal Ben Saddik live te zien? (GLORY Collision 3) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV