Acteur Nasrdin Dchar dinsdag te gast in nieuwe aflevering Volle Zalen

Acteur Nasrdin Dchar dinsdag te gast in nieuwe aflevering Volle Zalen
Gouden Kalf-winnaar krijgt bezoek van Cornald Maas

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Volle Zalen, dinsdag te zien op NPO 2, gaat Cornald Maas op bezoek bij Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar. De acteur vertelt dat hij de afgelopen anderhalf jaar, zonder theater, behoorlijk somber was.

Volle Zalen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ouderlijk huis
Samen met Cornald bezoekt Nasrdin zijn ouderlijk huis in het dorp Steenbergen. Daar kijkt hij vol enthousiasme uit naar de trilogie die hij op de planken gaat spelen, een compilatie van de drie persoonlijke voorstellingen die hij eerder maakte. Die gingen over zijn vader, moeder en echtgenote. Samen met Cornald gaat de acteur langs bij enkele bijzondere plekken.

Middelbare school
Nardin neemt hem mee naar zijn oude voetbalclub én zijn voormalige middelbare school, waar zijn liefde voor het theater ontstond. Daarnaast praat Cornald met de ouders van Nasrdin. Ze hebben het onder meer over de keuze van hun zoon voor het theatervak en zijn drive zich uit te willen spreken bij actuele (maatschappelijke) kwesties.

Volle Zalen is elke dinsdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle Zalen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Acteur Nasrdin Dchar dinsdag te gast in nieuwe aflevering Volle Zalen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV