Maandag in Khalid & Sophie: Sander de Kramer, Erben Wennemars over marathon Rotterdam

Maandag in Khalid & Sophie: Sander de Kramer, Erben Wennemars over marathon Rotterdam
Dit zijn de gasten van maandag 25 oktober

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie. Vanavond is het de beurt aan Sophie.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Khalid & Sophie van maandag 25 oktober

  • We blikken vooruit naar de klimaattop in Glasgow. Met aan tafel VN-jongerenvertegenwoordigers Aoife Fleming (23) en Dennis Jansen (23), klimaatspijbelaar Pieter Lossie (19), voorzitter van de Jonge Klimaatbeweging Aniek Moonen (23). En Rosalinde Leijdekker (15), zij was vanmiddag nog op bezoek bij Rutte om te praten over het klimaat.
  • Het afgelopen weekend vond de jubileumeditie van de Rotterdamse Marathon plaats, waarin Rotterdam het Europees record terug kreeg! Sander de Kramer, Erben Wennemars en Pim Bijl waren erbij, Abdelkader Benali brengt een ode aan winnaar Bashir Abdi.
  • In 2018 verloor Frits Spits zijn grote liefde. In de zoektocht naar iets dat hem kon helpen omhoog te kruipen uit het diep donker dal waar hij in was beland, vond hij troost in de alltime classic ‘West Side Story’.
  • En we luisteren naar muziek: waarbij Maartje Rammeloo en Jan-Willem Schaafsma een vertolking doen van Maria en Tony. Dat doen ze met het Dutch String Collective.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Khalid & Sophie: Sander de Kramer, Erben Wennemars over marathon Rotterdam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV