Wit-Rusland - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwenvoetbal)

Wit-Rusland - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwenvoetbal)
Kan Oranje opnieuw met grote cijfers winnen?

Sport :

De Oranje Leeuwinnen spelen op dinsdag 26 oktober hun vierde kwalificatieduel, met als doel plaatsing voor het WK voetbal in 2023. Ditmaal staat een uitwedstrijd in Minsk op het programma, waar ze het opnemen tegen de dames van Wit-Rusland. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt uitgezonden op NPO 3. Ook is de wedstrijd te zien via de livestream van Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Wit-Rusland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Winst in Cyprus
Na een enigszins valse start in de kwalificatie revancheerden de Leeuwinnen zich vorige week door met 8-0 te winnen op en van Cyprus. Of ze ook tegen de Wit-Russische dames met deze cijfers gaan winnen, gaan we zien.

Miedema
Wit-Rusland staat op dit moment op de derde plaats met één overwinning. Ze hebben echter ook nog maar één keer gespeeld. De Leeuwinnen zullen het in ieder geval moeten doen zonder Vivianne Miedema. Door het drukke schema is zij in Londen gebleven.

De wedstrijd Wit-Rusland - Nederland is dinsdag 26 oktober om 20.00 uur te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 19.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wit-Rusland - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV