Nieuwe voetbalquiz The Bettle met Hélène Hendriks vanaf 5 november op SBS6

Nieuwe voetbalquiz The Bettle met Hélène Hendriks vanaf 5 november op SBS6
Twee teams strijden om gouden ballen

Nieuws :

Vanaf vrijdag 5 november is er een gloednieuwe voetbalquiz te zien op SBS6. Hélène Hendriks presenteert The Bettle, waarin twee teams onder leiding van Leo Alkemade en Frank Lammers het tegen elkaar opnemen om de meeste gouden ballen te verdienen. Hendriks wordt geassisteerd door Kees Jansma, het voetbalgeweten van Nederland.

The Bettle gemist? Kijk vanaf 5 november elke aflevering terug via Gids.tv.

Spelrondes
In vijf spelrondes krijgen de twee teams verschillende voetbalvragen en opdrachten voorgeschoteld. In iedere ronde zijn punten én gouden ballen te verdienen en tussen de spelrondes door wordt er vooruitgeblikt op de belangrijkste wedstrijden van het komende weekend. Leo en Frank zullen daarbij ook een voorspelling doen over de uitslagen.

Finale
In het finalespel stappen de teams in ‘The Bettle Box’, waarbij één teamlid negentig seconden de tijd krijgt om een gouden bal te schieten tegen één van de zestien vlakken die oplicht. Het team dat de meeste vlakken raakt en daarmee het hoogste aantal punten haalt, wint de aflevering van The Bettle.

De nieuwe voetbaquiz The Bettle is vanaf vrijdag 5 november wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Bettle terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe voetbalquiz The Bettle met Hélène Hendriks vanaf 5 november op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV