Woensdag bij Jinek: Marjan Olfers over vertrek Feyenoorddirecteur Mark Koevermans

Woensdag bij Jinek: Marjan Olfers over vertrek Feyenoorddirecteur Mark Koevermans
De gasten van woensdag 27 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 27 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van woensdag 27 oktober

  • Feyenoorddirecteur Mark Koevermans stopt vanwege bedreigingen.__ Marjan Olfers, Jan Struijs__ en __Dennis van Eersel __reageren.
  • De handel in edelstenen is een gouden business en de spirituele winkels schieten als paddenstoelen uit de grond. De Keuringsdienst van Waarde onderzocht de kracht van de edelsteen: werkt het, of is het oplichting? Teun van de Keuken vertelt het in Jinek.
  • Een van de leukste berichten die hij ooit heeft gekregen noemt Beau van Erven Dorens de mail die hij onlangs ontving van het Amsterdamse Rijksmuseum. Het verhaal dat achter de e-mail schuil ging zou niet misstaan als rode draad voor een detective: conservator __Hans Rooseboom __dook een foto van een ver familielid van Beau op, maar niet zomaar een foto, één die is gemaakt tussen 1852 en 1860 in San Francisco. Hans en Beau schuiven vanavond aan.
  • Wat doe je als je kleuter ontploft en suspogingen geen effect hebben? Wat doe je als je kind alleen maar pasta wilt eten? Volkskrant-journalist Anna van den Breemer heeft een boek vol tips en adviezen geschreven voor jonge ouders. Vanavond schuift ze samen met haar vriend en schrijver Özcan Akyol aan over de opvoeding van hun jonge kinderen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Jinek: Marjan Olfers over vertrek Feyenoorddirecteur Mark Koevermans of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV