Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids begint zaterdag op NPO 1

Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids begint zaterdag op NPO 1
Illusionist reist door Nederland

Kijktip :

Vanaf zaterdag 30 oktober is illusionist Victor Mids terug met een gloednieuw seizoen van MINDF*CK. Mids reist door Nederland, waar hij onverklaarbare illusies laat zien en wetenschappelijke experimenten doet met voorbijgangers. Daarmee zorgt de illusionist/arts weer voor verbazing en ongeloof.

MINDF*CK gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Reclame
Dit seizoen behandelt Mids onder meer ons geheugen en technieken uit de reclame, die ervoor moeten zorgen dat we bepaalde producten kopen. Van het hoge noorden tot het diepe zuiden: overal schotelt hij mensen trucs en illusies voor. In het nieuwe seizoen van MINDF*CK is ook weer plaats voor een aantal bekende Nederlanders.

Gevaarlijkste experiment
Zo staat dit seizoen het gevaarlijkste experiment uit de carrière van Mids op het programma, waarmee hij de kostbare Stradivarius van André Rieu op het spel zet. Aan Nikkie de Jager laat hij zijn ware gezicht zien, en hij zorgt ervoor dat zij het meest bizarre dat ze ooit heeft meegemaakt beleeft. Verder krijgt Najib Amhali de schrik van zijn leven als hij Mids in de boeien slaat en opsluit in comedyclub Toomler.

Het nieuwe seizoen van MINDF*CK is vanaf zaterdag 30 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen MINDF*CK met Victor Mids begint zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV