Prachtige fantasyfilm Harry Potter and the Half-Blood Prince maandag te zien op Net5

Prachtige fantasyfilm Harry Potter and the Half-Blood Prince maandag te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Met de zesde film in de Harry Potter-reeks, Harry Potter and the Half-Blood Prince, bevinden we ons vlak voor de daverende climax. Losse eindjes worden bij elkaar gebracht en de jacht op Voldemort is nu echt geopend. De prachtige fantasyfilm is maandag te zien op Net5 en je kunt Harry Potter and the Half-Blood Prince streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Harry vermoedt dat er gevaar schuilt binnen de muren van Zweinstein, maar Perkamentus is meer bezig met Harry's voorbereiding op de laatste strijd die snel nadert. Samen proberen ze een manier te vinden om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Hiervoor schakelt Perkamentus een oude vriend en collega in: de argeloze professor Hildebrand Slakhoorn, die mogelijk over cruciale informatie beschikt. Terwijl de hormonen bij de leerlingen opspelen, houdt één student zich op de vlakte...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ook dit hoofdstuk in de Potter-franchise is weer meeslepend en spectaculair. Er is veel ruimte voor karakterontwikkeling en vooral de relatie tussen Harry en Perkamentus wordt flink uitgediept. Daarnaast bevat Harry Potter and the Half-Blood Prince misschien wel de mooiste cinematografie uit de hele serie - maar wat wil je ook, met Bruno Delbonnel (Amélie, Inside Llewyn Davis, Darkest Hour) achter de camera? De film eindigt met een gruwelijke twist, die té belangrijk is om te verklappen aan de onwetende kijker.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Now You See Me 2), Rupert Grint (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Michael Gambon (Judy), Jim Broadbent (Moulin Rouge!) en Alan Rickman (Galaxy Quest) te zien in Harry Potter and the Half-Blood Prince. Deze film is geregisseerd door David Yates.

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is maandag 1 november om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, drama, fantasy. Speelduur: 153 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige fantasyfilm Harry Potter and the Half-Blood Prince maandag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV