Dinsdag in Op1: Jim Bakkum over zijn boek Jim. De weg naar Bakkum

Dinsdag in Op1: Jim Bakkum over zijn boek Jim. De weg naar Bakkum
Dit zijn de gasten van dinsdag 2 november

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 2 november

  • Jim Bakkum is pas vijftien jaar als hij tweede wordt in de razend populaire talentenjacht Idols. In één klap is hij een tieneridool dat daarna zijn weg moet vinden in de entertainmentwereld. In zijn eigen biografie Jim. De weg naar Bakkum beschrijft hij de onvoorstelbare rollercoaster die hem een carrière in de showbizz opleverde. Vanavond bij Op1 vertelt hij alles over zijn boek.

  • Straks om 19:00 uur is er een nieuwe coronapersconferentie waarin we te horen krijgen wat de nieuwe maatregelen zijn. De mondkapjes komen terug en de coronapas gaat op meer plekken ingevoerd worden. Vanavond bij Op1 politiek verslaggever Thomas van Groningen, arts-microbioloog Jean-Luc Murk, OMT-lid Károly Illy en fractievoorzitter SGP Kees van der Staaij over de maatregelen.

  • Verschillende huisartsen worden in hun dagelijks werk ernstig bedreigd sinds de coronapandemie. Twee van hen zijn Rinske van de Goor en huisarts in opleiding Bernard Leenstra, zij kregen meerdere doodsverwensingen. Vanavond bij Op1 schuiven zij aan en vertellen ze hoe ze ondanks de dreiging hun werk uitvoeren en wat er wat hen betreft moet veranderen.

  • Terwijl demonstraties door radicale corona-activisten steeds grimmiger worden, krijgt de politie vaker te maken met kritiek. Maandag ging op sociale media een video rond waarop een Haagse coronademonstrant tegen zijn hoofd wordt geschopt door een agent, terwijl hij op de grond zit. De Haagse politiechef Paul van Musscher reageert bij Op1 aan tafel. Ook de Rotterdamse politiechef Fred Westerbeke schuift aan, hij is na de kritiek op het politieoptreden tijdens de ‘Woonopstand’ helemaal klaar met ‘trial by social media’ en vindt dat politici en media zich in moeten inlezen en vragen moeten stellen, in plaats van primair hun reactie te ventileren.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Jim Bakkum over zijn boek Jim. De weg naar Bakkum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV