Tv-première misdaadfilm Hustlers donderdag te zien op Net5

Tv-première misdaadfilm Hustlers donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

In 2019 zette Jennifer Lopez als sexy stripper het bioscooppubliek in vuur en vlam met de film Hustlers. Dat leidde enigszins de aandacht af van het feit dat dit niet alleen een prima film is, maar misschien ook wel de beste rol uit Lopez' loopbaan bevat. De tv-première van Hustlers is donderdag te zien op Net5 en je kunt Hustlers streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Hustlers vertelt het waargebeurde verhaal van een groepje voormalige strippers tijdens de zware financiële crisis in Amerika. Ze besluiten de handen ineen te slaan om louche beurshandelaren een oor aan te naaien. Door de mannen te drogeren weten ze hun creditcards te bemachtigen en grote sommen geld buit te maken. Een bende paaldanseressen op rooftocht, dus - maar dit blijft niet zonder gevolgen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Eén is duidelijk bij het bekijken van Hustlers: ook nu ze de vijftig gepasseerd is, is Jennifer Lopez nog altijd topfit. En eerlijk is eerlijk, het is een feest voor het oog als Lopez weer paaldansend in beeld komt. Dat is echter niet het enige dat deze film te bieden heeft. Een pluspunt van Hustlers is dat het hier om een waargebeurd verhaal gaat, dat uitstekend naar het witte doek is vertaald. De film heeft een vernuftig script met veel humor én spanning, en dat maakt het tot een plezierige kijkervaring. Bovendien laat Lopez ook uitstekend acteerwerk zien: na een Golden Globe-nominatie hoopte ze op een Oscarnominatie, maar die kwam er niet.

Cast
Naast Constance Wu (Crazy Rich Asians) en Jennifer Lopez (Parker) zijn ook Julia Stiles (Silver Linings Playbook) en Keke Palmer (Ice Age: Collision Course) te zien in Hustlers. Deze film is geregisseerd door Lorene Scafaria.

Hustlers (2019) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is donderdag 4 november om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, misdaad. Speelduur: 110 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première misdaadfilm Hustlers donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV