Vanavond op tv: Busje komt zo, slot Chateau Meiland, AS Monaco - PSV en meer

Vanavond op tv: Busje komt zo, slot Chateau Meiland, AS Monaco - PSV en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 november

Kijktip :

Vanavond staan er weer meerdere voetbalwedstrijden op het programma. Maar kijk je liever naar wat anders, dan is er ook meer dan genoeg keuze. Zo komt Paul de Leeuw met een nieuw programma, wordt de laatste van dit seizoen van Chateau Meiland uitgezonden, en er is nog veel meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 4 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: AS Monaco - PSV

Veronica
18:00 uur

Voorbeschouwing en vanaf 18:45 uur live verslag van de wedstrijd AS Monaco - PSV in Groep B van de Europa League. Twee weken na de onnodige 1-2 nederlaag in Eindhoven hoopt PSV op revanche in Frankrijk.

Teleurstellend
PSV presteert dit seizoen zowel in de Eredivisie als de Europa League uitermate wisselvallig. Twee weken geleden kwam AS Monaco op bezoek in het Philips Stadion. De Fransen kwamen op voorsprong door een doelpunt van Myron Boadu, maar Cody Gakpo maakte na rust gelijk. In de slotfase van het duel bezorgde Sofiane Diop AS Monaco alsnog de drie punten. Het was een pijnlijke nederlaag voor de Eindhovenaren, waardoor ze naar plaats drie in de groep gezakt zijn. Monaco gaat aan kop met zeven punten, gevolgd door Real Sociedad met vijf punten. PSV heeft tot dusver vier punten verzameld en een goed resultaat in Frankrijk lijkt cruciaal met het oog op Europese overwintering.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Slot: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Chateau Meiland: donderdag (4 november) is alweer de laatste aflevering van dit seizoen te zien. Hierin blijven we achter met een heuse 'cliffhanger', want Martien en Erica bereiden zich voor op een nieuwe verhuizing. Martien en Erica doen het chateau-verleden in de uitverkoop. Ze gaan opnieuw verhuizen en dus moet alles worden opgeruimd. Ondertussen is er ook ruimte voor nieuwe avonturen: Martien maakt zijn debuut als acteur. Ook de shawlenbusiness begint goed en zijn autobiografie is zo'n succes, dat er een vervolg komt. Martien heeft maar één leven, en dus lanceert ook Erica haar eigen boek. Verder is het belangrijk om de familiegeschiedenis te koesteren: waakhond Bommel komt terug, opgezet en wel. Het roept meteen nostalgische gevoelens op, want de familie constateert dat Bommel precies dezelfde blik in zijn ogen heeft als toen hij Martien aanviel.

Je kunt alle aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Tv-première: Hustlers

NET 5
20:30 uur

Na de beurscrisis in 2008 is er geen geld meer te verdienen als stripper. In de film Husters slaat een groep voormalige stripclubdanseressen de handen ineen om louche beurshandelaren een oor aan te naaien. Door de mannen te drogeren weten ze hun creditcards te bemachtigen en een hoop geld te stelen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.


Terug: Ik vertrek

NPO 1
20:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Ik vertrek op NPO 1. In elke aflevering maken we kennis met een Nederlands stel of gezin dat naar het buitenland emigreert. Wekelijks rond 20:35 uur op NPO 1. In de eerste aflevering het verhaal van Ingrid (52) en Edward (49). Zij delen de droom om in het buitenland te wonen. In het Duitse Ballenstedt hebben ze een oud spoorwegstation gekocht, dat op de schop moet. Er rijden al achttien jaar geen treinen meer en het pand is behoorlijk in verval geraakt, maar zij zien er potentie in. Het plan is om er vakantieappartementen, een café en een vergaderruimte te realiseren. Tijdens de eerste klusvakantie treffen ze een aantal onaangename verrassingen aan. De kosten lopen steeds hoger op en de klussen lijken oneindig veel werk. Is het leven als stationschef zoals ze hadden verwacht?

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Live: Union Berlin - Feyenoord

Veronica
21:00 uur

Direct na de wedstrijd AS Monaco - PSV gaat Veronica door met de Conference League. Vanaf 21:00 uur is er een live verslag te zien van het duel Union Berlin - Feyenoord in Groep E van het derde Europese toernooi. Twee weken geleden werd het duel in Rotterdam gespeeld. Feyenoord kwam in De Kuip goed voor de dag tegen de huidige nummer zes van de Duitse Bundesliga. Dankzij doelpunten van Alireza Jahanbakhsh, Bryan Linssen en Luis Sinisterra zegevierden de Rotterdammers met 3-1, waarmee ze zichzelf een uitstekende uitgangspositie verschaften. Feyenoord gaat nu namelijk aan kop in Groep E, met zeven punten uit drie wedstrijden. Er is een gaatje geslagen naar Maccabi Haifa, dat volgt met vier punten, en Slavia Praag en Union Berlin, die gedeeld derde staan met drie punten. Bij een nieuwe overwinnig zet Feyenoord een grote stap richting Europese overwintering.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Terug: Expeditie Robinson - Eilandpraat

RTL 4
21:30 uur

Presentator Luuk Ikink is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Expeditie Robinson: Eilandpraat, waarin live wordt nagepraat over de gebeurtenissen in Expeditie Robinson. Wekelijks om 21:30 uur op RTL 4. Na lang wachten is de samensmelting eindelijk achter de rug. Vanaf nu gaan de deelnemers in Expeditie Robinson individueel verder. Inmiddels hebben ook de kandidaten van Tweede Kans-eiland zich bij de Expeditie gevoegd, waardoor de verhoudingen tussen de kampgenoten flink zijn opgeschud. Met het aanbreken van de individuele strijd is er ook geen vangnet meer voor mensen die worden weggestemd; zij gaan écht naar huis. In Eilandpraat ontvangt Luuk Ikink deze afvallers, die samen met (oud-)deelnemers praten over hun avontuur. Verder zijn er ook de nodige exclusieve fragmenten te zien die de uitzending niet hebben gehaald.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Nieuw: Busje komt zo

NPO 1
21:40 uur

Paul de Leeuw is terug bij de publieke omroep en presenteert vanaf vanavond het nieuwe programma Busje komt zo. Hierin trekt hij met een enorme touringcar door het land om mensen te verrassen. Wekelijks rond 21:35 uur op NPO 1. De bus rijdt van Zeeland tot Limburg, van Castricum tot aan Groningen. De kijkers zijn de routeplanner en bepalen welke haltes hij iedere aflevering aandoet. Zo ontmoet hij de meest uiteenlopende mensen, hoort hij bijzondere verhalen en opent hij deuren die voor anderen gesloten blijven. Paul reist met zijn bus onder meer naar Culemborg, omdat Paul daar zijn langverwachte excuses aan moet bieden. In Helmond brengt hij een zeer verrassend huwelijkscadeau en met Simon Keizer zet hij een straat in Warmond op z'n kop. De bus wordt bestuurd door Martijn - de jongste touringcarchauffeur van Nederland - en Hans Kesting is erbij als live voice-over.

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")


Nieuw: Ben ik hier alleen?

NPO 3
22:00 uur

Vanavond begint de zesdelige documentaireserie Ben ik hier alleen? op NPO 3. In dit programma reist Georgina Verbaan in haar eigen 'spaceship camper' door Europa. Ze probeert te verklaren of buitenaards leven invloed heeft op ons bestaan. Elke donderdag rond 21:55 uur op NPO 3. Georgina bezoekt locaties in Europa waar mogelijk ontmoetingen ('encounters') hebben plaatsgevonden tussen mens en buitenaardse entiteiten en praat met wetenschappers en (ervarings)deskundigen. Georgina heeft een heel eigen en unieke kijk op de wereld van het onverklaarbare. Zij vraagt zich dan ook af: ben ik hier alleen? De reis van Georgina begint in Nederland. In de eerste aflevering ontmoet ze met behulp van Bram en Alexander van UFO-meldpunt Nederland getuigen die contact hebben gehad met onverklaarbare verschijnselen. De UFO van Soesterberg is door 12 personen waargenomen, maar defensie stopte de zaak in de doofpot. Hoe kan het dat je voor gek wordt verklaard, als je iets onverklaarbaars ziet? Het universum is toch veel te groot om te denken dat we de enige levensvorm zijn? Heino Falcke van de Radboud Universiteit Nijmegen laat Georgina zien hoe nietig de aarde is.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Busje komt zo, slot Chateau Meiland, AS Monaco - PSV en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV