Recensie: Red Notice is meest voorspelbare Netflix Original tot nu toe

Recensie: Red Notice is meest voorspelbare Netflix Original tot nu toe
Met Dwayne Johnson en Gal Gadot

Film :

Vanaf 12 november staat Red Notice op Netflix. Met een miljoenenbudget en een drietal Hollywoodsterren wordt deze film gegarandeerd een kijksucces. Toch is dit één van de meest voorspelbare films van dit jaar. Lees hier de recensie van Red Notice.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Overvallers
Een Interpol-agent krijgt de taak de meest gezochte kunstdief ter wereld op te sporen. Tijdens zijn zoektocht naar de vrouwelijke crimineel kruist zijn pad dat van een beruchte zwendelaar. Noodgedwongen slaan ze de handen in elkaar.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Deze film is in één woord te beschrijven: voorspelbaar. Letterlijk alles in deze film kun je van tevoren voorspellen: De uitkomst van de gevechten, de humor (waar je soms best wel even om kunt lachen), de muzikale omlijsting, de dialogen en zelfs de twists. Johnson is gecast als de té grote agent, Reynolds als de sarcastische "funnyman" en Gadot als de feministische en wonderschone powervrouw. Voorspelbaarder kunnen we het niet maken, zal Netflix gedacht hebben: 2 sterren.

Cast
Naast Dwayne Johnson (Jungle Cruise) en Gal Gadot (Wonder Woman 1984) spelen ook Ryan Reynolds (Free Guy), Ritu Arya (Last Christmas) en Chris Diamantopoulos (The Three Stooges) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Skyscraper).

Vanaf 12 november 2021 is Red Notice te kijken op Netflix. Genre: Actie, Misdaad. Tijdsduur: 118 minuten. IMDb-score: 7,1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Red Notice is meest voorspelbare Netflix Original tot nu toe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV