Recensie: Netflix-hit Love Hard is heerlijke romcom met geloof in liefde

Recensie: Netflix-hit Love Hard is heerlijke romcom met geloof in liefde
Romantiek en komedie met Nina Dobrev

Film :

Vanaf 5 november is de film Love Hard te zien op Netflix. Ho, ho, ho! De eerste nieuwe romcom in kerstsfeer staat nu al op nummer 1 van best bekeken films op Netflix. En met 3 miljoen singles in Nederland lijkt deze feelgood-film nu al een dikke hit. Deze recensie is wat dat betreft net een dating app: swipen of afwijzen? Lees hier de filmrecensie van Love Hard.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Natalie 'Catfish' Bauer
Ongelukkig in de liefde maar Natalie Bauer (Nina Dobrev) uit LA zet door. Ze valt via een dating-app voor een stoere en knappe jongen uit de East Coast (Darren Barnet) en besluit hem te verrassen voor de feestdagen, maar komt er dan achter dat de vork anders in de steel zit.

Acteur Darren Barnet en Jimmy O. Yang in de film 'Love Hard'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Wie zin heeft in feelgood van de bovenste plank zit met deze komedie - inclusief platte grappen - meer dan goed. De frisse cast met Nina Dobrev, Jimmy O. Yang en Darren Barnet in de hoofdrol zorgt voor genoeg leuke, lieve, ontroerende en grappige situaties. We geven geen spoilers weg, maar de familie van Josh Lin is bij vlagen hilarisch en geven de film een extra boost. De verwijzingen naar andere (kerst)films als Die Hard en Love Actually zijn niet nieuw maar wel leuk bedacht. Kortom: een sfeervolle Kerstfilm in de zon en in de sneeuw, die fijn en gezellig weg kijkt. De finale is mierzoet, maar dat nemen we allemaal heel graag voor lief. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Nina Dobrev (xXx: Return of Xander Cage) en Jimmy O. Yang (Crazy Rich Asians) zijn ook Darren Barnet (Agents of S.H.I.E.L.D.), James Saito (Dash & Lily), Rebecca Staab (A Christmas Miracle) en Harry Shum Jr. (Glee) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Hernan Jimenez (Elsewhere).

Vanaf 5 november 2021 is de film Love Hard te zien op Netflix. Genre: Komedie, Romantiek. Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score: 6,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Netflix-hit Love Hard is heerlijke romcom met geloof in liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV