Jong Oranje - Jong Bulgarije live op tv (EK-kwalificatie)

Jong Oranje - Jong Bulgarije live op tv (EK-kwalificatie)
Voetbaltalenten jagen op EK in 2023

Sport :

Jong Oranje vervolgt vrijdag 12 november de weg richting kwalificatie voor het EK onder 21 in 2023. De wedstrijd is alleen te zien op betaalzender ESPN en begint om 18.45 uur.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Myron Boadu
Bondscoach Erwin van de Looi beschikt over een getalenteerde selectie, maar daar hoort AS Monaco-spits Myron Boadu niet bij. Hij is door Van de Looi gepasseerd vanwege een akkefietje. In zijn plaats is Joshua Zirkzee, actief bij de Belgische topclub RSC Anderlecht, wél weer terug bij de selectie. Hij was eerder nog geblesseerd.

Stand
Jong Oranje staat tweede in Groep E voor EK-kwalificatie. Zwitserland gaat met tien punten uit vier wedstrijden aan de leiding, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Nederland; bij winst komt Oranje, dat tot dusver zeven punten verzamelde, op hetzelfde aantal punten. Tegenstander Bulgarije volgt echter op de voet met zes punten.

De wedstrijd Jong Oranje - Jong Bulgarije is vrijdag 12 november om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 18.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jong Oranje - Jong Bulgarije live op tv (EK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV