Montenegro - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie)

Montenegro - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie)
Oranje kan grote stap zetten

Sport :

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 13 november de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro. Met een overwinning wordt een grote stap richting definitieve kwalificatie gezet. De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Montenegro - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Qatar
Het Nederlands elftal hoopt er na het EK van afgelopen zomer in de winter van 2022 opnieuw bij te zijn als het WK wordt georganiseerd in Qatar. De eerste wedstrijd tegen Montenegro, iets meer dan twee maanden geleden, werd door Oranje met 4-0 gewonnen. Memphis Depay (2x), Georginio Wijnaldum en Cody Gakpo zorgden voor de doelpunten in Eindhoven.

Stand
Onder de nieuwe bondscoach Louis van Gaal heeft Oranje de weg naar boven gevonden. Nederland leidt nu in Groep G met 19 punten. De naaste belagers zijn Noorwegen en Turkije, die respectievelijk 17 en 15 punten hebben verzameld. Tegenstander Montenegro staat vierde met 11 punten uit acht wedstrijden.

De wedstrijd Montenegro - Nederland is zaterdag 13 november om 20.45 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV