Vanavond op tv: Montenegro - Nederland en Corry Konings in Sterren op het Doek

Vanavond op tv: Montenegro - Nederland en Corry Konings in Sterren op het Doek
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 13 november

Kijktip :

Uiteraard zal het weekend weer in het teken staan van sport: naast schaatsen en de sprint race in de Formule 1 in Brazilië voetbalt ook het Nederlands elftal. Voor de niet-sportliefhebbers is er ook Sterren op het Doek en een aantal mooie films. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 13 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: sprint-kwalificatie Formule 1 GP van Brazilië

Ziggo Sport
19:45 uur

De negentiende race van het Formule 1-seizoen wordt verreden op circuit Interlagos in São Paulo. Zaterdagavond is het tijd voor de sprint-kwalificatie, een nieuw onderdeel in de sport. Om 19.45 uur start de voorbereiding, om 20.30 uur is de kwalificatie zelf te zien.


Horrorfilm: It

Veronica
20:00 uur

In It raken in de zomer van 1989 een aantal kinderen vermist. Een groep onpopulaire tieners ontdekt dat een monster vermomd als clown het gemunt heeft op de kinderen uit het kleine plaatsje Derry. De boosaardige clown noemt zich Pennywise en kan zich veranderen in hetgeen wat je het meest vreest.


Live: Montenegro - Nederland (WK-kwalificatie)

NPO 1
20:24 uur

Live verslag van de WK-kwalificatiewedstrijd Montenegro - Nederland in het City Stadium te Podgorica, Montenegro. De komende wedstrijden kan Oranje kwalificatie voor het WK definitief veiligstellen.


Cabaret: Brigitte Kaandorp - Eh...

SBS 6
20:30 uur

Cabaret is terug op SBS6. De reeks voorstellingen op televisie wordt vanavond om 20:30 uur afgetrapt door Brigitte Kaandorp en haar show Eh..., waarin ze haar beleving van de wereld voorlegt. Die brengt haar soms de nodige kronkels op haar pad...


Sterren op het doek: Corry Konings

NPO 2
20:35 uur

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, vanavond om 20:35 uur te zien op NPO 2, is zangeres Corry Konings te gast. Zij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars.


Dramafilm: I, Tonya

NPO 3
21:58 uur

In I, Tonya staat kunstschaatsster Tonya Harding centraal. Harding is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV