Nieuw seizoen Een huis vol rond de feestdagen te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Een huis vol rond de feestdagen te zien op NPO 1
Beleef Kerst en Oud & Nieuw met de grote families

Nieuws :

De feestdagen worden in 2021 nóg gezelliger, want van maandag 20 december tot en met Oudjaarsdag is het nieuwe seizoen van Een huis vol te zien op NPO 1. Twee weken lang nemen we weer een kijkje in het leven van diverse grote families, die we nog kennen uit de eerdere seizoenen van deze Gouden Televizier-Ring-genomineerde.

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Negende kind
Wat kunnen we van het nieuwe seizoen verwachten? Er blijkt weer genoeg gebeurd te zijn, want bij de familie Jelies is inmiddels het negende kind geboren - een bijzondere gebeurtenis voor het hele gezin. Het is voor Johan en Janneke echter ook een pittige periode. In huize Buddenbruck is weer een mijlpaal bereikt: kleindochter Djevaina wordt 1 jaar en dat moet groots gevierd worden. Ook zijn er een hoop nieuwe plannen binnen het gezin.

Wellness
Zo willen ze dit jaar beginnen met het realiseren van een rustgevende wellness in de kelder van hun huis. Ook nemen we weer een kijkje bij de Cudoghams, waar het een drukke boel is. Kleine Oos gaat voor het eerst naar de basisschool, terwijl oudste zoon Jazz geslaagd is voor zijn middelbare school. De belangrijkste gebeurtenis is echter de officiële bruiloft van Iven en Cynthia, die elkaar na 26 jaar het jawoord geven.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is van maandag 20 tot en met vrijdag 24 december elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Van maandag 27 tot en met donderdag 30 december is Een huis vol dagelijks na het schaatsen te zien, rond 21.30 uur, en op Oudjaarsdag weer op de 'gewone' tijd om 19.00 uur. Je kunt alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Een huis vol rond de feestdagen te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV