RKC Waalwijk - Ajax live op tv (Eredivisie)

RKC Waalwijk - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in dertiende speelronde

Sport :

Op zondag 21 november spelen Ajax en RKC Waalwijk in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Mandemakers Stadion in Waalwijk. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten RKC Waalwijk - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag doet het in Europa uitstekend, maar laat in de vaderlandse competitie toch steeds onnodig punten liggen. Tegen RKC zullen ze willen laten zien wie er de baas is.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

RKC Waalwijk - Ajax is zondag 21 november om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RKC Waalwijk - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV