Nieuwe thrillerserie Diepe Gronden met Linda de Mol vanaf 2 januari te zien bij SBS6

Nieuwe thrillerserie Diepe Gronden met Linda de Mol vanaf 2 januari te zien bij SBS6
Diepe Gronden is als 'Scandinavische crimeserie'

Nieuws :

Vanaf begin volgend jaar kun je bij SBS6 genieten van een gloednieuwe thrillerserie van Nederlandse bodem: Diepe Gronden. Deze keer hebben Linda de Mol en Will Koopman de handen ineengeslagen om een vierdelige spannende crimiserie te maken.

Ook Egbert-Jan Weeber, Chris Zegers in Diepe Gronden
Linda de Mol speelt in Diepe Gronden de rol van Anna van Kessel. Zij is gedragsdeskundige die werkt bij de Nationale Politie en onderzoekt de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben. Daar is het lichaam van de 17-jarige Daphne Oosthoek naakt en met een plastic zak over haar hoofd gevonden in het water. Anna ontdekt een connectie met een ander vermist meisje, maar alles staat op z’n kop als er opnieuw een meisje verdwijnt. Ook onder anderen Egbert-Jan Weeber, Chris Zegers, Peter Blok, Ricky Koole, Susan Visser en Kasper van Kooten spelen een rol in deze serie.

Linda de Mol is trots
“Ik ben een enorme fan van Scandinavische crimeseries en mijn grote wens was dan ook om zo’n serie te maken”, laat Linda de Mol weten in een verklaring. “Diepe Gronden is een ontzettende spannende en dramatische miniserie geworden, waar ik erg trots op ben. En natuurlijk was het zeer fijn om weer samen te werken met Will Koopman, en uiteraard ook met deze fantastische cast.”

De thrillerserie Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen zijn iedere maandag na de uitzending te zien bij Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe thrillerserie Diepe Gronden met Linda de Mol vanaf 2 januari te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV