Nieuwe Lion King heeft minder muziek

Nieuwe Lion King heeft minder muziek
Remake levert zeker twee nummers in

Nieuws :

Nadat in 2016 een live-action-remake uitkwam van The Jungle Book, is nu The Lion King aan de beurt. Hoewel veel Disneyfans naar deze film uitkijken, liet tekstschrijver Tim Rice weten dat niet alle nummers uit de originele film te horen zullen zijn.

Dat vertelt Rice in een interview met The Sun. Vier nummers uit het origineel zijn wel te horen in de remake. Zo horen we 'Can You Feel The Love Tonight' , 'Circle of Life', 'I Just Can't Wait To Be King' en natuurlijk 'Hakuna Matata' wel terug.

Voor de originele film schreef de tekstschrijver de nummers samen met Elton John. Het duo won voor 'Can You Feel The Love Tonight' dan ook een Oscar in de categorie beste nummer. De nummers 'Be Prepared' en 'The Morning Report' van het duo zijn voor de remake geschrapt. Maar niet getreurd, want naast Tim Rice en Elton John werkt ook Beyoncé mee aan de nieuwe nummers. De wereldberoemde zangeres spreekt daarnaast ook nog eens de stem in van leeuwin Nala.

Naast Beyoncé spreken ook Donald Glover (Solo: A Star Wars Story), Seth Rogen (Sausage Party) en Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange) stemmen in. Jon Favreau regisseert de film. De regisseur maakte in 2016 ook de succesvolle remake van The Jungle Book.

De remake van The Lion King wordt in de zomer van 2019 verwacht in de bioscoop. Meer nieuws zoals trailers en releasedata van de nieuwe film lees je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Lion King heeft minder muziek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier