Vanavond op tv: Tussen kunst en kitsch & Top 2000 Quiz zijn weer terug

Vanavond op tv: Tussen kunst en kitsch & Top 2000 Quiz zijn weer terug
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 24 november

Kijktip :

Tv-klassieker Tussen kunst en kitsch is vanaf vanavond weer terug met een reeks nieuwe afleveringen. Expert Rob Driessen taxeert in het Noordbrabants Museum o.a. een radiatorornament. Ook de Top 2000 Quiz is terug van weggeweest. Net als vorig jaar kunnen we genieten van niet één, maar vier afleveringen.

Andere tijden
Zoals elk jaar wordt de Top 2000 Quiz weer gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, in samenwerking met popprofessor Leo Blokhuis - die ook als jurylid fungeert. Direct na de Top 2000 Quiz gaat vanavond ook het nieuwe seizoen van Top 2000: The Untold Stories van start. Met in de eerste aflevering onder meer The B-52's en Ton Scherpenzeel van de Nederlandse band Kayak. In een nieuwe aflevering van Andere Tijden gaan we terug naar de jaren vlak na de oorlog. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 24 november hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Besiktas - Ajax (Champions League)

RTL 7
18:40 uur

Live verslag van de wedstrijd Besiktas - Ajax in Groep C van de Champions League. Hoewel Ajax al geplaatst is, zullen de Amsterdammers ongetwijfeld weer willen winnen. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18:00 uur.


Terug: Tussen kunst en kitsch

NPO 1
20:34 uur

Tv-klassieker Tussen kunst en kitsch is vanaf vanavond weer terug met een reeks nieuwe afleveringen, wekelijks om 20:35 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering strijken we neer in het Noordbrabants Museum in Den Bosch.


Terug: Top 2000 Quiz

NPO 3
21:19 uur

De Top 2000 Quiz is vanaf vanavond terug met gloednieuwe afleveringen, wekelijks om 21:15 uur. Net als vorig jaar kunnen we genieten van niet één, maar vier afleveringen. In de eerste aflevering nemen de volgende duo's het tegen elkaar op: Diggy Dex en Big2 (The Opposites), Ruben van der Meer en Guus Meeuwis, Emmely de Wilt en Anita Witzier.


Andere Tijden: NSB'ers vragen vergiffenis

NPO 2
22:19 uur

In een nieuwe aflevering van Andere Tijden, vanavond om 22:15 uur te zien op NPO 2, gaan we terug naar de jaren vlak na de oorlog. Nederland likt de wonden en 'foute' landgenoten moeten op de blaren zitten.


Terug: Top 2000 - The Untold Stories

NPO 3
22:19 uur

Direct na de Top 2000 Quiz gaat vanavond ook het nieuwe seizoen van Top 2000: The Untold Stories van start. Kate Pierson van The B-52's vertelt over de starttijd van The B-52's én haar samenwerkingen met R.E.M. ('Shiny Happy People', 1991) en Iggy Pop ('Candy', 1990). Songwriter Paul Williams schreef nummers voor David Bowie, The Carpenters en de Muppets. Williams vertelt in de uitzending over zijn bijzondere samenwerking met Daft Punk.


Docu: De blik van Charles Aznavour

NPO 2
22:59 uur

Charles Aznavour (1924-2018) was behalve chansonnier en acteur ook een verwoed filmer. Die kant van de wereldberoemde zanger wordt vanavond belicht in de documentaire De blik van Charles Aznavour, om 22:55 uur te zien op NPO 2.



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tussen kunst en kitsch & Top 2000 Quiz zijn weer terug of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV