Donderdag in M: Slachtoffers van vrouwengeweld vertellen hun verhaal

Donderdag in M: Slachtoffers van vrouwengeweld vertellen hun verhaal
Dit zijn de gasten van donderdag 25 november

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt elke werkdag gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Talkshow M wijdt vandaag de hele uitzending aan vrouwengeweld. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van donderdag 25 november

  • Tijdens de internationale campagne tegen vrouwengeweld wijdt Talkshow M de hele uitzending aan dit groeiende probleem. De pandemie laat een toename van huiselijk geweld zien. Aan tafel zitten slachtoffers, nabestaanden en ervaringsdeskundigen. "We moeten de stilte doorbreken, alert zijn en goed om ons heen kijken", aldus Margriet.

  • Margiet spreekt voor een online interview met Rita (36) die hevig mishandeld werd door haar ex-partner: “We leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden", vertelt Rita over het begin van haar relatie. "Er waren meteen al dingen waar ik een raar gevoel bij kreeg. Het was bijvoorbeeld niet goed dat ik na mijn werkdag nog napraatte met collega's, want ik moest meteen naar huis komen. Ik dacht: 'Dit is zijn normaal, ik kijk gewoon of dat ook voor mij werkt"', vertelt Rita.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Slachtoffers van vrouwengeweld vertellen hun verhaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV