Documentaire In de armen van Morpheus dinsdag te zien op NPO 2

Documentaire In de armen van Morpheus dinsdag te zien op NPO 2
Kwart van alle Nederlanders heeft slaapproblemen

Kijktip :

Dinsdag is de documentaire In de armen van Morpheus te zien op NPO 2. Het late tijdstip is treffend, want deze documentaire gaat over mensen met slaapproblemen. Wat als je nooit in slaap kunt vallen? En wat als je juist altijd en overal in slaap valt?

In de armen van Morpheus gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Ontsnappen
In je slaap kun je ontsnappen aan de logica van het dagelijks leven door te vergeten en te dromen, maar wat als je slaap zo heftig is dat het je leven overdag ontwricht? De documentaire In de armen van Morpheus onderzoekt zowel de schoonheid als wreedheid van slaap. Zo is Roselien altijd moe en valt ze overal in slaap.

Nachtmerries
Er is een medicijn, maar tegen welke prijs? Emily wordt geplaagd door apocalyptische nachtmerries en agressie tijdens slaapwandelen. Ze hoopt uitkomst te vinden bij een bijzonder ritueel. Hun verhalen raken verweven met een dichteres die hele nachten door Brussel dwaalt, een moeder met levensechte slaapverlamming en een muzikant met luide explosies in zijn hoofd.

De documentaire In de armen van Morpheus is dinsdag 30 november om 23.15 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu In de armen van Morpheus terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire In de armen van Morpheus dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV