Maandag in Beau: Ernst Kuipers en Marc Kaptein over de omikron-variant

Maandag in Beau: Ernst Kuipers en Marc Kaptein over de omikron-variant
De gasten van maandag 29 november

Kijktip :

Vanaf vandaag kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten op maandag 29 november

De gasten bij Beau van maandag 29 november

  • Hoe gevaarlijk is de omikron-variant van het coronavirus? En werken de vaccins nog wel? Te gast zijn Ernst Kuipers, hoogleraar Marjolein van Egmond en Marc Kaptein van Pfizer.

  • De strijd om de wereldtitel in de Formule 1 tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is bloedstollend spannend. We praten verder over het talent Max met huisfotograaf en vriend van de familie Verstappen, Frits van Eldik, en voormalig F1-coureur Giedo van der Garde.

  • Vandaag werd de lijst met de allerbeste restaurants van Nederland gepresenteerd. Ondanks de lastige tijd, vieren we vanavond met de top van gastronomisch Nederland juist hoe mooi het vak is. Jan Sobecki, Thérèse en Jonnie Boer bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Ernst Kuipers en Marc Kaptein over de omikron-variant of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV