Tv-première misdaadfilm Knives Out woensdag te zien op Veronica

Tv-première misdaadfilm Knives Out woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Heb je zin in een lekker ouderwets misdaadmysterie? Dan zit je woensdag goed bij Veronica, want daar is de tv-première van het briljante Knives Out te zien. Deze sfeervolle combinatie van Sherlock Holmes-verhaal en Cluedo is niet alleen spannend, maar ook grappig. Je kunt Knives Out streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
Schrijver Harlan Thrombey wordt dood aangetroffen in zijn huis, vlak na zijn 85ste verjaardag. Detective Benoit Blanc wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen, wat een behoorlijke opgave blijkt. Harlan heeft namelijk nogal vreemde en achterdochtige familieleden en ook nog eens een aantal stafleden die hem op zijn wenken bediende toen hij nog leefde. De grote vraag is dus: wie heeft Harlan Thrombey vermoord?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Regisseur Rian Johnson kreeg de beschikking over een fenomenale cast, nadat hij zelf al een buitengewoon vernuftig scenario had geschreven. Een ware sterrenparade bezet de kleinste rollen tot in perfectie, met grote namen als Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield, Katherine Langford, Christopher Plummer en Frank Oz in kleine rolletjes. Het is een waar feest om naar te kijken, maar het voor een Oscar genomineerde script is misschien wel het sterkste punt van de film. Het misdaadmysterie is namelijk tot in de perfectie uitgewerkt.

Cast
Naast Daniel Craig (No Time to Die) en Chris Evans (Avengers: Endgame) zijn ook Ana de Armas (Blade Runner 2049), Jamie Lee Curtis (Halloween Kills) en Michael Shannon (The Shape of Water) te zien in Knives Out. Deze film is geregisseerd door Rian Johnson (Looper).

Knives Out (2019) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is woensdag 1 december om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: comedy, misdaad, mysterie. Speelduur: 130 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tv-première misdaadfilm Knives Out woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV