Vanavond op tv: Het Perfecte Plaatje & De 3 sterren camping

Vanavond op tv: Het Perfecte Plaatje & De 3 sterren camping
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 december

Kijktip :

Vanavond zien we op RTL4 hoe Bridget Maasland in een sexy pakje tot een bijzondere pose wordt gedwongen in Het Perfecte Plaatje. Frank Lammers is te gast op De 3 Sterren Camping van Nick, Simon & Kees en de docu Andere Tijden: kindermisbruik in de kerk is te zien op NPO2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 1 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De 3 sterren camping: o.a. Frank Lammers

NPO 3
20:27 uur

In een nieuwe aflevering van De 3 sterren camping, vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 3, krijgen Nick, Simon en Kees weer bezoek van drie gasten: acteur Frank Lammers, presentatrice/zangeres Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck.

Tarotkaart
Frank Lammers voelt zich net als zijn alter ego Ferry wel thuis op de camping. Nog voordat de dag echt is begonnen krijgt Joe een heuse hagelslag-proeverij, legt Kim-Lian een tarotkaartje en wordt Frank alvast lekker gemaakt met alle aanwezige campingspelletjes.


Tv-première: Knives Out

Veronica
20:30 uur

Heb je zin in een lekker ouderwets misdaadmysterie? Dan zit je woensdag goed bij Veronica, want daar is de tv-première van het briljante Knives Out te zien. Deze sfeervolle combinatie van Sherlock Holmes-verhaal en Cluedo is niet alleen spannend, maar ook grappig.

Verhaal
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

Het Perfecte Plaatje: op pad met de ME

RTL 4
20:32 uur

De groep fotografen in Het Perfecte Plaatje wordt steeds kleiner, en de opdrachten lijken steeds uitdagender te worden. In deze aflevering staan opnieuw twee klussen op het programma.

ME
De fotografen duiken in de wereld van de ME. Ze gaan mee tijdens een training, compleet met relschoppers, rondvliegende fietsen en molotovcocktails. Hoe legt een nieuwsfotograaf zoiets normaliter vast?


Andere Tijden: kindermisbruik in de kerk

NPO 2
22:19 uur

Sinds de beerput is opengetrokken duiken steeds meer verhalen van over de hele wereld op over kindermisbruik in de katholieke kerk. Vanavond besteedt Andere Tijden er ook aandacht aan, om 22:15 uur op NPO 2.

Tienduizenden
Nederlandse priesters, paters en nonnen hebben in de vorige eeuw tienduizenden kinderen misbruikt. Dat was tien jaar geleden de conclusie van de commissie-Deetman in zijn rapport over seksueel misbruik binnen de katholieke kerk.

Docu: Gershwin - De klassieke Amerikaan

NPO 2
23:38 uur

Vanavond is om 23:35 uur op NPO 2 een documentaire te zien over George Gershwin, de Amerikaanse componist van klassiekers als Rhapsody in Blue en Porgy and Bess.

Herkenbare muziek
Het succes van componist George Gershwin (1989-1937) kan gezien worden als typisch Amerikaans. Hij creëerde begin 20ste eeuw vernieuwende en toch herkenbare muziek die op maat gemaakt leek voor het nog jonge land, gebaseerd op invloeden uit verschillende Europese culturen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Het Perfecte Plaatje & De 3 sterren camping of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV