Vrijdag 3 december in Bed & Breakfast: Brabant en Limburg

Vrijdag 3 december in Bed & Breakfast: Brabant en Limburg
B&B-houders testen elkaars onderneming

Kijktip :

Vrijdag (3 december) is er weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Drie duo's gaan bij elkaar op bezoek en beoordelen de B&B's. Hoeveel geld hebben ze over voor hun overnachting?

Bed & Breakfast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Marokkaanse
De eerste stop voor de deelnemers is de onderneming van Hugo en Leila in Brabant. Hugo ontmoette 27 jaar geleden de Marokkaanse Leila en viel als een blok voor haar. Inmiddels zijn ze getrouwd en runnen ze al jarenlang hun B&B. Daarna reizen de deelnemers door naar de Limburgse B&B van Jo en Wim.

Bokkenrijders
Jo verrast zijn gasten met een oud draaiorgeltje. Tot slot reizen de deelnemers af naar de onderneming van Maud en Vincent. Zij wonen in het Limburgse gebied van de bokkenrijders en nemen hun gezelschap mee naar het gebied waar hiervan nog sporen te zien zijn.

Bed & Breakfast is elke vrijdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bed & Breakfast terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 3 december in Bed & Breakfast: Brabant en Limburg of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV