Donderdag in Beau: Arjen Lubach en Ronald Goedemondt over nieuw comedy programma

Donderdag in Beau: Arjen Lubach en Ronald Goedemondt over nieuw comedy programma
De gasten van donderdag 2 december

Kijktip :

Vanaf deze week kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 2 december.

De gasten bij Beau van donderdag 2 december

  • Zes cabaretiers kregen een carte blanche op hun favoriete podium. In de nieuwe serie 'Comedy Club' zien we hoe dat heeft uitgepakt.Arjen Lubach en Ronald Goedemondt vertellen vanavond bij Beau over hun special.

  • Voor het einde van het jaar moeten de meeste 60-plussers een derde prik hebben gehad.André Rouvoet licht toe hoe zijn diensten het vaccineren de komende weken gaan versnellen. En IC-hoofd Peter van der Voort van het UMC Groningen legt uit waarom de booster zo belangrijk is.

  • Steeds vaker wordt DNA gebruikt om biologische familie op te sporen.Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs helpen in hun nieuwe programma mensen die op zoek zijn naar een familielid. Eén van hen is Tanja, die door adoptie haar moeder nooit heeft gekend.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV