Anouk terug als coach in The Voice of Holland

Anouk terug als coach in The Voice of Holland
Nieuw seizoen met nieuwe opzet

In het nieuwe, achtste seizoen van The Voice of Holland maakt de veelbesproken Anouk haar comeback als coach. Ali B, Sanne en Waylon nemen plaats op de andere rode stoelen. Waylon bewees zich vorig jaar als bevlogen coach, maar met de terugkomst van Anouk staan alle coaches op scherp. Ze luisteren kritischer dan ooit en draaien alleen voor de allerbesten. Dat maakt de audities spannender dan ooit.

The Voice wordt dit jaar gepresenteerd vanuit een nieuw decor. Presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé staan met de familie en de vrienden van de talenten nóg dichterbij de optredens. Zij kunnen naar de talenten kijken, maar de talenten kunnen hen ook zien. Ook Jamai Loman maakt weer deel uit van het presentatieteam. Hij overvalt talenten met een ticket voor de Blind Auditions en staat tijdens de liveshows in de RedRoom.

Naast een nieuw decor is dit jaar ook de opzet van het programma aangepast. In plaats van zes Blind Auditions zijn dit jaar zeven van deze zenuwslopende rondes te zien. Na de Blind Auditions volgen vier The Battle-uitzendingen, waar de talenten het tijdens een muzikaal duel tegen elkaar opnemen. Iedere coach neemt acht talenten mee naar The Knockouts. Na deze ronde, waarin de talenten de coaches tijdens een solo-optreden moeten overtuigen, is bekend welke talenten doorgaan naar de liveshows. Dit seizoen zijn er vier liveshows.

Vanaf vrijdag 20 oktober barst de concurrentiestrijd tussen de coaches weer in volle hevigheid los. Welke muzikale talenten durven het aan en doen dit seizoen een gooi naar de titel? The Voice of Holland is iedere vrijdag om 20:30 uur op RTL 4 te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anouk terug als coach in The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: auditie, ali b, anouk, zangeres, the voice, the voice of holland, waylon, coach, comeback, battle, zanger, optreden, jamai loman, martijn krabbe, miss montreal, wendy van dijk, nieuw decor


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV