Langverwachte documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon zie je maandag op NET5

Langverwachte documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon zie je maandag op NET5
Het leven van onze toekomstige koningin

Kijktip :

Een dag voor de achttiende verjaardag van onze kroonprinses Amalia zendt NET5 een speciale documentaire uit over haar leven: een exclusief inkijkje in het leven van Amalia. Je kijkt Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon op maandag 6 december om 20.30 uur.

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ervaringen
De special laat openhartige gesprekken zien met personen die Amalia van dichtbij hebben meegemaakt. Zo komt oud-burgemeester van Wassenaar Jan Hoekema aan het woord over zijn ervaringen met het koninklijk gezin.

De tekst gaat verder onder deze video's

Vrije tijd
Verder vertelt LINDA.-verslaggever Sam Hoevenaar over hoe de kroonprinses haar vrije tijd invult en weet entertainmentdeskundige Bart Ettekoven uit persoonlijke ervaring hoe het er in de jaren op de Bloemcampschool aan toeging.

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is op maandag 6 december om 20.30 uur te zien op NET5. Je kunt de volledige documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Langverwachte documentaire Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon zie je maandag op NET5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV