Recensie: A Castle for Christmas op Netflix met Brooke Shields in Schotse romantiek

Recensie: A Castle for Christmas op Netflix met Brooke Shields in Schotse romantiek
Een Hallmark-copycat en reclamespot voor het schitterende Schotland

Film :

Vanaf 26 november is de film A Castle for Christmas te zien op Netflix. De inmiddels 56-jarige actrice Brooke Shields (Blue Lagoon) zien we in Nederland niet vaak meer voorbij komen. Brooke is nog steeds beeldschoon maar de film is geen kerstbal aan. Lees hier de filmrecensie A Castle for Christmas.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Knorrige Hertog Myles
Een Amerikaanse schrijfster Sophie (Brooke Shields) wil een enorme kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar Myles (Cary Elwes) wil het niet aan een buitenlander verkopen. Op zoek naar een compromis, botsen de twee hevig tegen elkaar en vinden meer dan ze verwachten.

Actrice Brooke Shields blij op de fiets in de film 'A Castle for Christmas'

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Na de verrassend leuke Kerstfilm Hard Love en het prachtige sprookje A Boy Named Christmas staan de kerstpoorten open voor nog meer kerstfilms op Netflix. Maar helaas: deze romantische komedie doet toch weer een flinke stap terug. Het saaie verhaal en de dramatisch slechte dialogen zijn zo pijnlijk voorspelbaar, dat het voorspellen van het plot en de conversaties tot het meest vermakelijke deel van deze film verworden is. Voor fans die smullen van clichématige en voorspelbare tussendoortjes is A Castle for Christmas goed te doen. Wie iets meer inhoud zoekt, is hier aan het verkeerd adres. Anderhalve ster.

Cast
Naast Brooke Shields (The Muppets Take Manhattan) zijn ook Cary Elwes (Saw) en Lee Ross (Dawn of the Planet of the Apes). Deze productie is geregisseerd door Mary Lambert (The Blacklist).

Vanaf 26 november 2021 staat de film A Castle for Christmas op Netflix. Genre: Romantiek, Drama, Familie, Avontuur. Tijdsduur: 98 minuten. IMDb-score: 5,5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: A Castle for Christmas op Netflix met Brooke Shields in Schotse romantiek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV