Bejaarden analyseren het moderne leven in De wereld volgens 80-jarigen

Bejaarden analyseren het moderne leven in De wereld volgens 80-jarigen
Bejaarden en jongeren leven samen in modern huis

Kijktip :

In het nieuwe tv-programma De wereld volgens 80-jarigen gaan acht mondige bejaarden samen met vier hippe jongeren in een modern huis samenwonen. Een maand lang maken de ouderen kennis met allerlei fenomenen, producten en activiteiten van deze tijd. Wat vinden zij van de moderne wereld waarin ze nu leven?

"Vroeger was alles beter", wordt er regelmatig beweerd. In het hilarische en soms ook ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen neemt presentator Viktor Brand de proef op de som. Viktor komt regelmatig langs in het hypermoderne huis en laat de hoogbejaarden kennismaken met alles wat van nu is.

Presentator Viktor Brand

Viktor leert de bejaarden beter kennen en hij praat mee over alle gekkigheid van nu én vroeger. Ook krijgen de ouderen vier hippe huisvrienden over de vloer. Het zijn jongeren die #instalife als levensmotto hebben, alles weten van de laatste gadgets en een genderneutraal toilet doodnormaal vinden. Zij nemen de bejaarden mee in hun wereld, maar omgekeerd kunnen zij vast ook veel opsteken van de levenservaring van de ouderen. Was vroeger echt alles beter? In de laatste aflevering van De wereld volgens 80-jarigen wordt die vraag beantwoord door de acht bejaarden.

De wereld volgens 80-jarigen is vanaf woensdag 28 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bejaarden analyseren het moderne leven in De wereld volgens 80-jarigen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: bejaarden, toilet, presentator, ouderen, hoogbejaarden, sbs, gadgets, tv-programma, gekkigheid, jongeren, viktor brand, genderneutraal, sbs 6


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV