Maandag in Talkshow M: radio-dj Emmely de Wilt over nieuwe én oude kersthits

Maandag in Talkshow M: radio-dj Emmely de Wilt over nieuwe én oude kersthits
De gasten van maandag 6 december

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie er op maandag 29 november de gasten zijn bij Talkshow M.

Lees meer onder de video's.

De gasten in Talkshow M van maandag 6 december

  • Naast welbekende kerstklassiekers, waar All I Want For Christmas er een van is, wordt er uiteraard ook nog steeds nieuwe kerstmuziek uitgebracht. Maar waar moet een echte kersthit aan voldoen? En zit die er dit jaar tussen? Margriet van der Linden bespreekt het met zangeres Blackbird en het Nederlandse popduo Clean Pete, beiden brachten dit jaar nieuwe kerstnummers uit, en radio-dj Emmely de Wilt.
  • De documentaire De Bellers toont een intieme, ontroerende maar ook realistische weergave van de relatie die wordt opgebouwd tussen artsen en de familie van de patiënten. Aan tafel: Moniek, die haar vader verloor aan corona en de artsen Deirdre Thöne-Passchier en Monique Steegers, oftewel: De Bellers.
  • Nederland lijdt aan de terreur van drugscriminaliteit. Deze week in de rechtszaal: de zaak rondom Peter R. de Vries en het Marengo-proces met als hoofdverdachte Ridouan Taghi. Misdaadjournalist Jan Meeus praat ons bij over deze heftige week in de rechtszaal bij Talkshow M.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Talkshow M: radio-dj Emmely de Wilt over nieuwe én oude kersthits of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV