Feyenoord - Maccabi Haifa live op tv en online (Conference League)

Feyenoord - Maccabi Haifa live op tv en online (Conference League)
Kunnen Rotterdammers de groepsfase winnend afsluiten?

Sport :

Net als AZ is Feyenoord al zeker van de eerste plaats in de Conference League. Donderdag (9 december) staat de laatste wedstrijd op het programma: Maccabi Haifa komt op bezoek in de Kuip. Het duel is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Overwintering
Voor het eerst sinds het seizoen 2014-2015 is Feyenoord erin geslaagd te overwinteren in een Europees toernooi. De Rotterdammers leiden in Groep E met elf punten uit vijf wedstrijden, waardoor ze zelfs door de nummer twee niet meer te achterhalen zijn. Er werden mooie overwinningen geboekt op Slavia Praag en Union Berlin.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Maccabi Haifa

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Gelijkspel
Het heenduel met het Israëlische Maccabi Haifa, de aftrap van de Conference League-campagne van Feyenoord, eindigde echter in 0-0. Een overwinning is donderdag echter goed mogelijk, want Maccabi Haifa is al uitgeschakeld met vier punten uit vijf wedstrijden - en Feyenoord zal ook punten willen halen voor de coëfficiëntenranglijst van de UEFA.

Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in de Conference League.

De wedstrijd Feyenoord - Maccabi Haifa is donderdag 9 december om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, gevolgd door de wedstrijd Real Sociedad - PSV.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV