Anna Drijver zaterdag 11 december te gast in Sterren op het doek

Anna Drijver zaterdag 11 december te gast in Sterren op het doek
Drie kunstenaars portretteren Undercover-ster

Kijktip :

Zaterdag (11 december) is de laatste aflevering van dit seizoen van Sterren op het doek te zien op NPO 2. In deze slotaflevering ontvangt Özcan Akyol actrice Anna Drijver, die je onder meer kunt kennen van de hitserie Undercover.

Sterren op het doek met Anna Drijver gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Droom
Drijver onderwerpt zich aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars, die haar mogen portretteren, en de prikkelende vragen van Akyol. Voor Drijver is het altijd een droom geweest om mee te doen aan Sterren op het doek en nu is het dan eindelijk zover: haar droom gaat in haar geboortestad Den Haag in vervulling.

Modellencarrière
Tijdens hun gesprek komen Drijver en Akyol erachter dat ze allebei dwangneuroses hebben. Ook vertelt de actrice over haar modellencarrière, waarvoor ze op haar vijftiende al de wereld over reisde. Drijver geniet ervan te poseren voor de drie getalenteerde kunstenaars, maar na afloop mag ze maar één schilderij mee naar huis nemen.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anna Drijver zaterdag 11 december te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV