Mag ik je tieten zien? met Tatum Dagelet

Mag ik je tieten zien? met Tatum Dagelet
Sexting, shaming en sextortion

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Of als een filmpje van jouw piemel online de ronde doet? Anno 2017 zijn dit soort gebeurtenissen aan de orde van de dag. In het drieluik Mag ik je tieten zien? laat Tatum Dagelet, zelf moeder van een tienerdochter, zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is.

Het ongewild verspreiden van pikante beelden is te koppelen aan drie fenomenen die ook de thema’s zijn van de drie afleveringen: sexting, shaming en sextortion. In elke aflevering komen slachtoffers, daders en wetenschappers aan het woord. De gevolgen zijn vaak verstrekkend. Is het mogelijk om de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven blijven achtervolgen?

De serie maakt deel uit van de themaweken over seksualiteit op NPO 3 en is vanaf 7 november drie dinsdagen om 22:05 uur op NPO 3 te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mag ik je tieten zien? met Tatum Dagelet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: daders, borsten, drieluik, sexting, selfie, prive, sextortion, seksualiteit, tieten, tatum dagelet, filmpje, npo 3


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV