Dinsdag in M: Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato en meer

Dinsdag in M: Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 december

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van disdag 14 december

  • Een 22-jarige vrouw heeft aangifte gedaan tegen Marco Borsato. De vrouw die aangifte gedaan heeft stelt dat ze vanaf haar vijftiende seksueel misbruikt is door Borsato. Vanavond in M praten we erover met strafrechtadvocaat Natacha Harlequin.

  • Een afscheidscadeautje van minister de Jonge: een verlengde kerstvakantie. Dat houdt in dat de scholen weer dicht gaan. Dit komt door de nieuwe virusvariant, Onmikron. Vanavond zitten Marjolein Moorman, en Rosanne Herztberger en Natacha Harlequin aan tafel.

  • Terwijl de verlengde corona-maatregelen als het zwaard van Damocles boven ons hoofd hangen, komen Suzan en Freek een lichtpuntje brengen in deze donkere tijden. Ze geven een live optreden om ons moed in te zingen.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV