Peter Pannekoek en Anita Witzier zondag te gast in Linda's Wintermaand

Peter Pannekoek en Anita Witzier zondag te gast in Linda's Wintermaand
Cabaretier en presentatrice op de bank bij Linda de Mol

Kijktip :

Zondagavond (19 december) is het alweer tijd voor de derde aflevering van Linda's Wintermaand. Deze week zijn cabaretier Peter Pannekoek en presentatrice Anita Witzier op bezoek in het gezellige chalet van Linda de Mol.

Linda's Wintermaand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Terugkijken
Linda's Wintermaand staat elke week voor een groot deel in het teken van terugkijken. De Mol vraagt haar gasten naar de meest memorabele momenten uit hun leven tot nu toe en ook wordt teruggeblikt op het jaar 2021. Hoe hebben ze dit jaar beleefd? Huisband Mell & Vintage Future is van de partij om de favoriete liedjes van de gasten te spelen.

Oudejaarsconference
Peter Pannekoek geeft dit jaar voor het eerste een oudejaarsconference en heeft dus een bijzonder jaar. Alles wat de afgelopen maanden gebeurde is potentieel onderdeel van zijn show. En Anita Witzier is ook na jaren op tv nog niet klaar: afgelopen jaar was ze verteller in The Passion, presenteerde ze het nieuwe programma Nieuwe boeren en zong ze als Zwaan in The Masked Singer.

Linda's Wintermaand is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV