Formule 1-kalender en tijden van 2019

Formule 1-kalender en tijden van 2019
Hoe laat is de race op tv?

Sport :

UPDATE: Bekijk hier de Formule 1-kalender van 2020

Tussen half maart en eind november 2019 rijden de beste autosportcoureurs in de Formule 1. Met de Nederlander Max Verstappen in het team van Red Bull Racing is er in Nederland veel aandacht voor de Formule 1-races. Gids.tv zet op een rij wanneer de races zijn en hoe laat ze beginnen. Ook kun je lezen op welke zender de Formule 1 op tv wordt uitgezonden.

Lees ook | Ook vrije trainingen Formule 1 live op Ziggo Sport in 2019

Formule 1 op tv
Op welke zender wordt de Formule 1 op tv uitgezonden? In Nederland heeft sportzender Ziggo Sport de uitzendrechten voor alle races. Abonnees van Ziggo kunnen zonder extra betaalpakket live naar de kwalificatie en race op tv kijken. Ziggo Sport wordt ook als betaalpakket in heel Nederland aangeboden. Via Ziggo Sport Totaal zijn ook alle trainingen en extra zenders met meer beelden te zien.

Ook de Duitse tv-zender RTL zendt de Formule 1 op tv uit. Via de meeste tv-aanbieders is RTL Duitsland in Nederland te ontvangen. De commerciële tv-zender doet live verslag van de kwalificatie en races in de Formule 1. Wel zijn er reclame-onderbrekingen tijdens de race. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Formule 1-race bestellen
De Formule 1-races zijn ook online los te bestellen bij Ziggo Sport. Bij tv-aanbieder KPN kun je via het menu op televisie de race los bestellen voor €6,-.

Hoe laat is de kwalificatie van de Formule 1 GP?
Alle starttijden van de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prixs vind je in onze Formule 1-kwalificatiekalender.

Lees en bekijk alles van de Formule 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1-kalender en tijden van 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV