Formule 1-kalender en tijden van 2018

Formule 1-kalender en tijden van 2018
Hoe laat is de race op tv?

Sport

Tussen eind maart en eind november 2018 rijden de beste autosportcoureurs in de Formule 1. Met de Nederlander Max Verstappen in het team van Red Bull Racing is er in Nederland veel aandacht voor de Formule 1-races. Gids.tv zet op een rij wanneer de races zijn en hoe laat ze beginnen. Ook kun je lezen op welke zender de Formule 1 op tv wordt uitgezonden.

De Grand Prixs worden dit jaar op nieuwe tijdstippen verreden. Zo hoopt de organisatie dat de aanloop naar de races beter in beeld gebracht wordt door de tv-zenders.

Formule 1 op tv
Op welke zender wordt de Formule 1 op tv uitgezonden? In Nederland heeft sportzender Ziggo Sport de uitzendrechten voor alle races. Abonnees van Ziggo kunnen zonder extra betaalpakket live naar de kwalificatie en race op tv kijken. Ziggo Sport wordt ook als betaalpakket in heel Nederland aangeboden. Via Ziggo Sport Totaal zijn ook alle trainingen en extra zenders met meer beelden te zien.

Ook de Duitse tv-zender RTL zendt de Formule 1 op tv uit. Via de meeste tv-aanbieders is RTL Duitsland in Nederland te ontvangen. De commerciële tv-zender doet live verslag van de kwalificatie en races in de Formule 1. Wel zijn er reclame-onderbrekingen tijdens de race.

Formule 1-race bestellen
De Formule 1-races zijn ook online los te bestellen bij Ziggo Sport. Bij tv-aanbieder KPN kun je via het menu op televisie de race los bestellen voor €6,-.

Hoe laat is de kwalificatie van de Formule 1 GP?
Alle starttijden van de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prixs vind je in onze Formule 1-kwalificatiekalender.

Lees en bekijk alle artikelen en video's over de Formule 1 op Gids.tv.

Tags: sport, kpn, live, formule 1, race, ziggo, televisie, autosport, grand prix, tv-zender, max verstappen, kwalificatie, zender, rtl, ziggo sport, rtl duitsland

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »