Vanavond op tv: Een huis vol, finale Hunted en Droomhuis Gezocht

Vanavond op tv: Een huis vol, finale Hunted en Droomhuis Gezocht
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 december

Kijktip :

De NPO1-hit Een huis vol is vanaf vanavond weer elke werkdag te zien, op NPO3 wordt de finale van Hunted uitgezonden en Dionne Stax gaat naar Malaga in Droomhuis Gezocht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 20 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Een huis vol

NPO 1
19:04 uur

Een huis vol is terug met een nieuw seizoen. Deze week elke werkdag rond 19.00 uur op NPO 1, volgende week van 27 t/m 30 december rond 21.30 uur en op 31 december weer om 19.00 uur.

Families
Drie grote gezinnen zijn de afgelopen tijd weer gevolgd. Zoals de familie Jelies uit Tollebeek, waar inmiddels baby nummer negen ter wereld is gekomen en de familie Cudogham, die met maar liefst zeven kinderen in het centrum van onze hoofdstad leeft. Dit seizoen is ook de in Duitsland wonende familie Buddenbruck, bestaande uit elf kinderen en 1 kleinkind, er weer bij.

Finale: Hunted

NPO 3
20:27 uur

In de finale van Hunted proberen de laatste twee voortvluchtige duo's uit handen van de opsporingsdiensten te blijven en op tijd het extractiepunt te bereiken.

Duo's
De duo's Tim & Guus en Kelly & Romy worden op de hielen gezeten door de hunters, terwijl ze ook proberen uit te zoeken waar ze heen moeten en daar ook nog moeten zien te komen.

Maffiafilm: The Godfather Part II

Spike
20:32 uur

In The Godfather part II, wat zonder twijfel een van de allerbeste vervolgfilms ooit is, werkt Francis Ford Coppola opnieuw samen met schrijver Mario Puzo. Het gaat om twee door elkaar gevlochten verhalen die zowel voor als na het origineel spelen.

Droomhuis Gezocht: Málaga

NPO 1
20:34 uur

Dionne Stax gaat deze week in Droomhuis Gezocht op zoek naar een droomhuis voor Alice en Dolf in het Spaanse Málaga. Ook laat zij zien wat de bruisende stad allemaal te bieden heeft.

Sauna
Dolf en Alice schelen bijna vijftien jaar en hebben elkaar leren kennen op het werk van Dolf, de sauna. De vonk sloeg al snel over en inmiddels zijn ze tien jaar samen. Het huis in Spanje wordt het eerste van het stel samen, want in Nederland hebben zij een latrelatie.

Terug: Joris' kerstboom

NPO 2
21:10 uur

Joris Linssen komt in dit seizoen van Joris' kerstboom persoonlijk bij de mensen langs om verhalen op te halen over de bijzondere mensen die zij in het licht willen zetten. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 december dagelijks om 21.10 uur op NPO 2, vrijdag 24 december om 21.40 uur en zaterdag 25 december om 20.35 uur.

Thuis
Omdat Joris geen drukke kerstmarkten kan bezoeken, gaat hij de verhalen bij de mensen thuis ophalen. Hij gaat daarvoor onder andere naar Maastricht, Rotterdam, 's-Hertogenbosch en Dokkum.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV