Overzicht: Dit zijn de nieuwe Kerstfilms op Netflix

Overzicht: Dit zijn de nieuwe Kerstfilms op Netflix
Met A Boy Called Christmas en Familie Claus-vervolg

Kijktip :

Naast een hele rits oude en vertrouwde kerstfilms komen er ook elk jaar een hele nieuwe lading kerstfilms bij. Vooral in 2021 zal je die vooral op de streamingdiensten kunnen vinden. Gids.tv heeft het overzicht van alle nieuwe Kerstfilms op Netflix.

A Boy Called Christmas

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,8

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de jongen Nikolas. Hij begint aan een buitengewoon en koud avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Lees hier waar je A Boy Called Christmas kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van A Boy Called Christmas.

A Castle for Christmas

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,5

Bron: Netflix
Een Amerikaanse schrijfster Sophie wil een enorm kasteel in Schotland kopen, maar de stekelige eigenaar wil het niet aan een buitenlander verkopen. Op zoek naar een compromis, botsen de twee stevig tegen elkaar en vinden meer dan ze verwachten. Lees hier waar je A Castle for Christmas kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van A Castle for Christmas.

De Familie Claus 2

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,5

Bron: Netflix
Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z'n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur. Lees hier waar je vanaf 7 december De Familie Claus 2 kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van De Familie Claus 2.

Father Christmas is Back

Gids.tv: ★ | IMDb ★ 4,4

Bron: Netflix
Het verhaal draait om Caroline Christmas. Zij is een zenuwachtige controlefreak die niets liever wil dan een perfecte kerst met haar zussen op haar uitbundige landhuis om te boeten voor het feit dat hun vader het gezin op 25 december vele jaren geleden in de steek heeft gelaten. Lees hier waar je Father Christmas is Back kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Father Christmas is Back.

Love Hard

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 6,3

Bron: Netflix
Een meisje uit LA, ongelukkig in de liefde, wordt verliefd op een man aan de oostkust via een dating-app en besluit hem te verrassen voor de feestdagen, maar ontdekt dat ze is overvallen. Deze luchtige romantische komedie vertelt het verhaal van haar poging om verliefd te worden. Lees hier waar je Love Hard kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Love Hard.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Gids.tv: ★½ | IMDb ★ 5,5

Bron: Netflix
Koningin Margaret en prinses Stacy moeten samenwerken met nicht Fiona om een mysterieuze man uit het verleden terug te vinden en om zo een gestolen relikwie terug te brengen. Lees hier waar je The Princess Switch 3: Romancing the Star kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Princess Switch 3: Romancing the Star.

Robin Robin

IMDb ★ 7,2

Bron: Netflix
Omdat haar ei toevallig op een vuilnisbelt terecht komt, wordt Robin opgevoed door een liefhebbende muizenfamilie. Naarmate ze opgroeit, worden de verschillen duidelijker. Lees hier waar je Robin Robin kunt kijken.

Single All The Way

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,2

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Peter. Hij is enorm wanhopig om het oordeel van zijn familie over zijn eeuwige status als vrijgezel te ontwijken. En dus overtuigt hij zijn beste vriend Nick ervan zich bij hem te voegen voor de feestdagen en te doen alsof ze na al die jaren een echte relatie hebben. Lees hier waar je Single All The Way kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Single All The Way.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV