Serierecensie: Emily in Paris seizoen 2 is zomerse modeshow en groot liefdesverdriet op Netflix

Serierecensie: Emily in Paris seizoen 2 is zomerse modeshow en groot liefdesverdriet op Netflix
Met Lily Collins en Lucas Bravo

Kijktip :

Vanaf 22 december staat het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. Deze hitserie op Netflix kan je het beste omschrijven als lekkere fastfood zonder al te veel inhoud. Ook nu zien we wederom veel misverstanden, intriges, véél mode en een reisje naar het prachtige St. Tropez! Lees hier de serierecensie van Emily in Paris seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

J'aime Gabriel
Het eerste seizoen eindigde met Gabriel (Lucas Bravo) – Emily's knappe onderbuurman – die haar vertelde dat hij in Parijs bleef en toch niet zou verhuizen naar Normandië. Betekent dit dat ze nu gaan daten? En wat vinden Camille (Camille Razat), Gabriel's ex en Emily's Franse vriendin daarvan?

Actrice Lily Collins en Lucas Bravo in de serie 'Emily in Paris'

Lees hier onze serierecensie van Emily in Paris seizoen 1.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het eerste seizoen was een groot succes op Netflix, en daarom is het geen verrassing dat het tweede seizoen nu een feit is. De opnames waren afgelopen zomer in de Franse hoofdstad en de hele cast keert terug. Mindy (actrice Ashley Park) heeft dit keer een grotere rol en dat is erg positief. Ook zijn er drie afleveringen met de hoogzangere Kate Walsh als Madeline. De cultuurshock is al iets minder voor de Amerikaanse Emily (actrice Lily Collins in de meest hippe outfits) en met 30 minuten binge je de afleveringen zo weg. Het ingewikkelde liefdesleven van Emily staat nu ook centraal, want liefde is vaak oorlog. Drie sterren.

Cast
Naast Lily Collins (Tolkien) en Kate Walsh (Grey's Anatomy) doen ook de Franse acteurs Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat en Bruno Gouery én Ashley Park, William Abadie en Arnaud Viard mee in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Darren Star (Sex and the City).

Vanaf 22 december is de serie Emily in Paris seizoen 2 te zien op Netflix. Genre: Komedie, Drama, Romantiek. De serie bevat 10 afleveringen van 30 minuten. IMDb-score 7,0.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV