TV-recensie: Special Forces VIPS: Wie Durft Wint op Videoland is leedvermaak in hoofdletters

TV-recensie: Special Forces VIPS: Wie Durft Wint op Videoland is leedvermaak in hoofdletters
Met onder andere Roy Meyer, Dave Roelvink en Gaby Blaaser

Kijktip :

Het kan niet anders dan dat je een zware vlaag van verstandsverbijstering in je hersens hebt gekregen om aan dit programma mee te doen. Bijzonder geschikt voor fanatieke krachtpatsers en vechterbazen maar niet voor BN'ers of stervelingen met een nummer. Lees hier de serierecensie van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint.

IK GEEF OP
Tien bekende Nederlanders laten hun heerlijke comfortabele leven achter zich . Ze doen mee aan een speciale selectie voor de Special Forces die voor maar weinig mensen is weggelegd. De bekende Nederlanders krijgen de kans hun grenzen te verleggen en te laten beoordelen of ze eigenschappen bezitten die toebehoren aan een Special Force Operator. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv

Deze recensie is geschreven op basis van de eerste twee afleveringen van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint.

Deze serie is gebaseerd op het internationale format SAS Celebrity: Who Dares Wins, dat loopt in onder meer Engeland, de Verenigde Staten en Frankrijk. Met een spectaculair val uit een helicopter start een splinternieuwe programma, waar stemacteur Hannelore Zwitserlood al vreselijk fout in het water valt. Het is het startsein van nog veel meer ellende, tranen, angst, wanhoop, pure paniek en psychische chaos. Als kijker denk je constant na waarom je in hemelsnaam aan dit programma mee zou willen doen. De deelnemers hebben wel één optie om uit deze hel te vertrekken: Zeg "ik geef op" en het avontuur stopt. Naast het sigaretje van radio-dj Giel Beelen, die onmiddelijk het onderste uit de kan krijgt, is "ja maar" geen optie. Een realityprogramma die een stap over de grenzen gaat, en misschien wel eentje té ver.

De deelnemers
Acteur Alkan Cöklü, stemacteur Hannelore Zwitserlood, actrice Gaby Blaaser, tv-persoonlijkheid Dave Roelvink, acteur Tim Haars, judoka Roy Meyer, radio-dj Giel Beelen, presentator Jamie Trenité, boksster Nouchka Fontijn en actrice Imanuelle Grives doen mee aan dit programma.

Het programma Special Forces VIPS: Wie Durft Wint is vanaf 19 december te zien bij Videoland. Aflevering 2 is nu beschikbaar en elke maandag volgen er nieuwe afleveringen. Genre: Amusement, Reality.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV-recensie: Special Forces VIPS: Wie Durft Wint op Videoland is leedvermaak in hoofdletters of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV