Keiharde Kerstfilm Die Hard zie je zaterdag 25 december op Veronica

Keiharde Kerstfilm Die Hard zie je zaterdag 25 december op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en iTunes

Kijktip :

Wil je in plaats van een zoetsappige kerst liever keiharde kerstdagen vol actie? Dan zit je op Eerste Kerstdag goed bij Veronica, want daar is de klassieker Die Hard te zien. De eeuwige discussie wordt hierbij gesloten: dit is misschien wel de beste kerstfilm aller tijden! Je kunt Die Hard streamen via onder meer Disney+ en iTunes.

Bekijk het overzicht van alle kerstfilms op tv tijdens Kerst 2021.

Het verhaal
John McClane, een politieman uit New York, ziet het helemaal niet zitten om alleen Kerstmis te vieren. Hij reist naar naar Los Angeles, waar echtgenoot Holly en zijn kinderen wonen. John gaat meteen naar Holly's kantoor, waar een feestje aan de gang is. De pret wordt verstoord wanneer terroristen de gigantische wolkenkrabber binnendringen. Alle aanwezigen, behalve John, worden gegijzeld en de misdadigers halen zeshonderd miljoen dollar uit de kluis. John McClane is de man die de boel moet redden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★★
Het gegeven van Die Hard is even simpel als doeltreffend en betekende het begin van een immens succesvolle franchise en een indrukwekkende carrière voor de hoofdrolspeler. De gijzeling in de wolkenkrabber veroorzaakt een claustrofobische en zenuwslopende sfeer, en regisseur John McTiernan levert ook alles wat er in het vat zit op actiegebied. Niet voor niets zijn er sinds Die Hard verscheen talloze imitaties uitgebracht. Bovendien is Hans Gruber, de leider van het gespuis, één van de beroemdste en beste slechteriken uit de filmgeschiedenis.

Cast
Naast Bruce Willis (Pulp Fiction) en Alan Rickman (Love Actually) zijn ook Alexander Godunov (Witness) en Bonnie Bedelia (Presumed Innocent) te zien in Die Hard. Deze film is geregisseerd door John McTiernan (Predator).

Die Hard (1988) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is zaterdag 25 december om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 132 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keiharde Kerstfilm Die Hard zie je zaterdag 25 december op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV