Nieuwe muziekprogramma Better Than Ever vanaf zaterdag te zien op RTL 4

Nieuwe muziekprogramma Better Than Ever vanaf zaterdag te zien op RTL 4
Wie krijgt een succesvolle tweede kans?

Kijktip :

In het nieuwe muziekprogramma Better Than Ever krijgen oud-deelnemers van talentenjachten de kans om te laten zien wat er van ze geworden is. De winnaars van elke aflevering gaan naar de finale. Het programma is vanaf 1 januari elke zaterdag te zien op RTL 4.

Better Than Ever gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Talentenshows
Elke week ontvangt Martijn Krabbé zeven opvallende oud-deelnemers van bijvoorbeeld Idols, Starmaker, X-Factor en The Voice of Holland. Ze vertellen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentshows en waar ze nu staan.

De tekst gaat verder onder deze video's

Waylon
Begeleid door Waylon en zonder jury, coaches en publiek leren zij elkaar opnieuw kennen en spelen ze het optreden van hun leven. Samen bepalen ze wie tegenwoordig "better than ever" is en doorgaat naar de finale.

Better Than Ever is vanaf 1 januari 2022 elke zaterdag om 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe muziekprogramma Better Than Ever vanaf zaterdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV