Vanavond op tv: nieuw seizoen Wie Is De Mol? en finale The Big Balance

Vanavond op tv: nieuw seizoen Wie Is De Mol? en finale The Big Balance
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 1 januari

Kijktip :

De kersverse kandidaten van Wie Is De Mol? hebben zich verzameld in Albanië om daar de strijd met elkaar aan te gaan op zoek naar de dwarsligger in het spel. Vanavond, tijdens Nieuwjaarsdag is de aftrap van het seizoen te zien. Daarnaast komen we er eindelijk achter wie stalen zenuwen heeft en het beste kan balanceren tijdens de finale van The Big Balance. Ook kijken we naar het gloednieuwe programma Better Than Ever waarbij oud-deelnemers uit talentenshows zich nogmaals mogen bewijzen en vertellen hoe het met hen gaat.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Comedytrilogie: The Hangover

Veronica
18:05 uur

Twee dagen voor zijn huwelijk gaat Doug met drie vrienden naar Las Vegas om daar een knallend vrijgezellenfeest te houden. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende morgen wakker worden weten ze niks meer van de vorige avond. Om één of andere reden vinden ze een tijger in de douche en zitten ze opgescheept met een zes maanden oude baby en Doug is nergens te bekennen. Een race tegen de klok volgt om Doug toch nog op tijd voor het altaar te laten verschijnen.

Muziek: Soundtrack van de Koude Oorlog

NPO 2
20:20 uur

Verhalenverteller en muziekkenner Leo Blokhuis neemt de kijker in dit eenmalige programma mee op een spannende muzikale reis door de geschiedenis van de Koude Oorlog. Vanuit een straaljagerhangar op Vliegbasis Soesterberg laat Leo met veelzeggende popsongs het sentiment in een gepolariseerde samenleving horen. Grote hits als 99 Luftballons, Nikita en Wind of Change komen voorbij. Het gaat om een muzikale en meeslepende geschiedenis, vaak verrassend actueel, vertelt met reportages en livemuziek. Leo wordt bijgestaan door muzikale alleskunners Ruben Hein en Ellen ten Damme.

Nieuw: Angela Black

NPO 3
20:24 uur

Vanaf vanavond is de psychologische thriller Angela Black zes zaterdagen om 20.25 uur te zien op NPO 3. De Britse serie gaat over Angela Black, die een perfect leven lijkt te hebben, met twee lieve zoons en een charismatische echtgenoot. Wat de buitenwereld echter niet weet, is dat haar man Olivier ook gewelddadig en manipulatief is. Als ze op een dag wordt benaderd door een privédetective die is ingehuurd door Olivier, komt haar wereld op z'n kop te staan.

Nieuw: Wie is de Mol? 2022

NPO 1
20:29 uur

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? gaat op deze nieuwjaarsdag van start met elf kandidaten in Albanië. De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. De Mol in hun midden probeert dat juist te saboteren, zonder op te vallen. Deelnemers Wie is de Mol? 2022 zijn: modejournalist Arno Kantelberg, acteur Everon Jackson Hooi, presentatrice Fresia Cousiño Arias, zanger Glen Faria, Presentatrice Hila Noorzai, presentatrice/zangeres Kim-Lian van der Meij, operazangeres Laetitia Gerards, presentator Sahil Amar Aïssa, zangeres Suzanne Klemann, cabaretier Thomas van Luyn en presentatrice Welmoed Sijtsma.De jacht naar de Mol is elke zaterdag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Rond 21.25 uur begint de nabeschouwing in MolTalk op NPO 3.

Dramafilm: There Will Be Blood

Spike
20:30 uur

Daniel Plainview en z'n zoon zoeken als onafhankelijke oliezoekers hun heil in het Californië van begin 20e eeuw. Ze worden uitgedaagd door een jonge priester, Eli Sunday, wiens ambitie al even groot is als die van Plainview. 

Finale: The Big Balance

SBS 6
21:30 uur

Na maanden voorbereiden en steeds moeilijkere opdrachten is het vanavond eindelijk zover: de deelnemers aan The Big Balance sluiten het programma af in de nok van de Johan Cruijff Arena. Daar zullen ze highlinen op grote hoogte. Aan de overkant van de meters lange lijn wachten familie en vrienden van de zes deelnemers: illusionist Hans Klok, olympisch windsurfkampioen Kiran Badloe, meervoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky, voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer, basketballer Chatillla van Grinsven en realityster/dj Dave Roelvink.

Nieuw: Better Than Ever

RTL 4
21:38 uur

In het nieuwe muziekprogramma ‘Better Than Ever’ krijgen oud-deelnemers van talentenjachten de kans om te laten zien wat er van ze geworden is. Begeleid door Waylon en zonder jury, coaches en publiek leren zij elkaar opnieuw kennen en spelen ze het optreden van hun leven. Samen bepalen ze wie tegenwoordig Better Than Ever is en doorgaat naar de finale. De winnaars van elke aflevering gaan naar de finale. Elke zaterdag om 21.45 uur op RTL 4. In de finale op 5 februari strijden de vijf winnaars van voorgaande afleveringen, samen met één of twee kandidaten met een wildcard van Waylon op zak, tegen elkaar om de hoofdprijs van 25.000 euro muziekgeld om hun droom alsnog waar te maken.

Ik vertrek: surfersparadijs

NPO 1
22:45 uur

Deze week volgt Ik vertrek Dick en Vanessa, die een druk bestaan in Amsterdam achter zich willen laten en beginnen met de bouw van een vakantieparadijs voor surfers in Portugal. Ze vertrekken met hun drie jonge kinderen. Nadat Vanessa een burn-out heeft gehad en Dick last kreeg van gezondheidsklachten, beseft het stel dat ze hun dromen moeten najagen. Ze verkopen hun Amsterdamse bovenwoning en schaffen met de overwaarde een vervallen villa in de Algarve in Portugal aan.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV