Vanavond op tv: Linda de Mol schittert in SBS6-thrillerserie Diepe Gronden

Vanavond op tv: Linda de Mol schittert in SBS6-thrillerserie Diepe Gronden
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 2 januari

Kijktip :

In het nieuwe programma Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens iedere zondag twee bijzondere gasten aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië. Ook is vanavond de thrillerserie Diepe Gronden met Linda de Mol voor het eerst te zien op SBS6. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Elfstedentocht
Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse dramaserie The Spectacular vier zondagen te zien op NPO 3. De serie speelt zich eind jaren 80 af, wanneer het zuiden van Nederland wordt opgeschrikt door een reeks dodelijke IRA-aanslagen. In een nieuw seizoen van Denkend aan Holland varen Janny van der Heijden en André van Duin vanavond de route van de Elfstedentocht, 25 jaar na de laatste editie. Bekijk alle tv-tips voor zondag 2 januari hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Diepe Gronden

SBS 6
20:30 uur

In de nieuwe thrillerserie Diepe Gronden onderzoekt Anna van Kessel (gespeeld door Linda de Mol) de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben. Diepe Gronden is vier zondagen om 20.30 uur te zien op SBS6.


Film: Star Trek IV: The Voyage Home

Spike
21:01 uur

In een wanhoopspoging om de mensheid te redden moeten Kirk en z'n bemanning in Star Trek IV: The Voyage Home terug in de tijd naar San Francisco 1986 waar ze een wereld aantreffen van punk, pizza en stadsbussen die voor hen even buitenaards is als de rest van het universum.


Nieuw: The Spectacular

NPO 3
21:16 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe Nederlandse dramaserie The Spectacular vier zondagen rond 21.15 uur te zien op NPO 3. De serie speelt zich eind jaren 80 af, wanneer het zuiden van Nederland wordt opgeschrikt door een reeks dodelijke IRA-aanslagen. De aanslagen van de IRA zijn gericht op Engelse soldaten die, gelegerd in bases in Duitsland, veel uitgaan in Limburg.


Nieuw: Lago di Beau

RTL 4
21:28 uur

In het nieuwe programma Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week twee bijzondere gasten aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. Hij leert zijn gasten van een hele andere kant kennen. In de eerste aflevering komen Nick Schilder en Miljuschka Witzenhausen naar Noord-Italië.


Nieuw: Denkend aan Holland, de Elfstedentocht

NPO 1
21:42 uur

In dit nieuwe seizoen van Denkend aan Holland varen Janny van der Heijden en André van Duin de route van de Elfstedentocht, 25 jaar na de laatste editie. Janny en André zoeken uit hoe het is om de Elfstedentocht per boot af te leggen. Het belooft een bijzonder avontuur over de Friese sloten, kanalen en meren te worden. Elke zondag rond 21.40 uur op NPO 1.


Medialogica: wolf in Nederland

NPO 2
22:09 uur

In oktober 2021 wordt een doodgeschoten wolf gevonden bij Stroe. Hoe kon het klimaat in Nederland zo verharden dat de beschermde wolf niet overal meer veilig is? Argos Medialogica onderzoekt deze week hoe het beeld van de wolf in de media tot stand komt. Bekijk vanavond in Medialogica de reportageserie Wolf in Nederland.


Terug: Draadstaal

NPO 3
22:15 uur

Het satirische sketchprogramma Draadstaal, met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven, is terug met een nieuw seizoen. Jeroen en Dennis geven een stem aan de Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de covid- en andere crises heenslaan. Draadstaal is elke zondag rond 22.15 uur te zien op NPO 3.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Linda de Mol schittert in SBS6-thrillerserie Diepe Gronden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV