Maandag in Op1: o.a. Arie Slob over heropening basis-en middelbare scholen

Maandag in Op1: o.a. Arie Slob over heropening basis-en middelbare scholen
De gasten van maandag 3 januari

Kijktip :

Maandag presenteren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid Op1. Met onder andere Arie Slob als gast. Vandaag werd bekend dat de basisscholen en de middelbare scholen na de vakantie weer opengaan. Slob licht het besluit van het kabinet toe. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten van Op1 van maandag 3 januari

  • Volgende week maandag is het eindelijk zo ver. Dan poseert het kabinet Rutte IV met de koning op de trappen van het bordes. Maar wie durft het na alle hectiek van afgelopen jaar nog aan, om aan de zijde van premier Rutte in een nieuwe regering plaats te nemen? Politiek verslaggever Xander van der Wulp weet er alles van en praat je vanavond bij Op1 bij.
  • Het hoge woord is eruit. Kinderen en middelbare scholieren mogen vanaf komende maandag gewoon weer naar school. het OMT acht dat verantwoord, omdat de besmettingen onder jongeren aan het afnemen zijn.Arie Slob mocht in zijn laatste week als minister van onderwijs het goede nieuws brengen en vertelt vanavond bij Op1 samen met kinderarts en epidemioloog Patricia Bruijning meer over het besluit.
  • De nacht, het tijdstip waarop de meeste mensen het licht uit doen en hun bed opzoeken, maar niet iedereen ligt al op één oor. In een nieuw seizoen van Nachtdieren gaat presentator Raven van Dorst in het holst van de nacht de straat op om kennis te maken met de mensen die nog wakker zijn. Wie zijn ze? En wat doen ze zo laat nog op? Vanavond bij Op1 vertelt Van Dorst wat je ’s nachts allemaal op straat tegenkomt.
  • Alweer een kwart eeuw is Nederland erop aan het wachten: de Elfstedentocht. Morgen is het precies 25 jaar geleden dat Henk Angenent als voorlopig laatste winnaar de Bonkevaart in Leeuwarden opreed. Sindsdien groeit het verlangen naar een nieuwe tocht der tochten met de dag, maar helaas worden liefhebbers als Herman van der Zandt en Mart Smeets jaar in jaar uit teleurgesteld.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV