Netflix Top 10: Deze films en series waren populair tijdens Nieuwjaarsdag 2022

Netflix Top 10: Deze films en series waren populair tijdens Nieuwjaarsdag 2022
Hier gingen we het jaar mee uit en begonnen we het jaar mee

Kijktip :

Welke series en films streamde Nederland massaal tijdens de Kerstdagen en Oud en Nieuw? Bekijk hieronder vijf films en vijf series die nu 'hot' zijn.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Films

5. How the Grinch Stole Christmas

IMDb ★ 6,2

Bron: Universal Pictures
Waar komt toch al de haat voor Kerstmis vandaan? Jim Carrey is nauwelijks te herkennen onder alle groene make-up, maar zijn fysieke acteerprestaties zijn desalniettemin indrukwekkend. Een kerstklassieker uit bijna vervlogen tijden. Lees hier waar je How the Grinch Stole Christmas kunt streamen.

4. Back to the Outback

IMDb ★ 6,6

Bron: Netflix
Moe van het opgesloten te zijn in een reptielenhuis waar mensen naar hen staren alsof ze monsters zijn, beraamt een groep van Australische, dodelijke wezens een gewaagde ontsnapping. Lees hier waar je Back to the Outback kunt kijken.

3. A Boy Called Christmas

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,8

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over de jongen Nikolas. Hij begint aan een buitengewoon en koud avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Lees hier waar je A Boy Called Christmas kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van A Boy Called Christmas.

2. The Unforgivable

Gids.tv: | IMDb ★ 7,2

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Ruth Slater (Sandra Bullock). Zij komt vrij uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een gewelddadige misdaad. Ze keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven. Lees hier waar je vanaf The Unforgivable kunt kijken.

1. Don't Look Up

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,3

Bron: Netflix
Twee astronomen ontdekken dat een zeer gevaarlijke asteroïde de aarde nadert en zal vernietigen. Ze beginnen vervolgens aan een tour langs de media om de mensheid te waarschuwen. Er is echter een klein probleem: ze staan onderaan de ladder binnen hun werksoort, en geen mens wil luisteren. Lees hier waar je Don't Look Up kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Don't Look Up.

Series

5. Gomorrah, S5

IMDb ★ 8,7

De clan van Camorra Savastno staat onder leiding van Pietro, gevreesd en gerespecteerd door iedereen en de invloedrijkste persoon in Napels. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Ciro Dï Marzio, die zijn leven voor Pietro zou geven. Bekijk hier waar je Gomorrah kunt streamen.

4. The Girl from Oslo

IMDb ★ 6,2

Wanneer de Noorse Pia met enkele Israëlische vrienden door de Sinaï-woestijn reist, wordt ze ontvoerd door aanhangers van de terroristische groepering IS. Pia's moeder is een Noorse diplomaat, die naar het Midden-Oosten reist zodra ze van de ontvoering van haar dochter heeft gehoord. Ze vertrouwt op oude vrienden en een groot geheim. Bekijk hier waar je The Girl from Oslo kunt streamen.

3. Undercover, S3

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,8

Bron: Netflix
Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Bekijk hier waar je Undercover kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Undercover.

2. Emily in Paris, S3

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,9

Bron: Netflix
Emily heeft inmiddels haar weg gevonden in Parijs, maar struggelt nog altijd met de eigenaardigheden van het Franse leven. Nadat ze in een driehoeksverhouding belandt met haar buurman en eerste echte Franse vriendin, is ze vastbesloten zich volledig op haar werk te focussen, waar het haar ook niet makkelijk wordt gemaakt. Bekijk hier waar je Emily in Paris kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Emily in Paris.

1. The Witcher, S2

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,2

Bron: Netflix
The Witcher gaat over de 'hekser' Geralt of Rivia (Henry Cavill): een eenzame monsterjager. In het tweede seizoen is hij ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt. Bekijk hier waar je The Witcher kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Witcher.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV