Dinsdag in Beau: Jelle’s Marble Runs vertelt over samenwerking met Marble Mania

Dinsdag in Beau: Jelle’s Marble Runs vertelt over samenwerking met Marble Mania
Dit zijn de gasten van dinsdag 4 januari

Kijktip :

We kunnen weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 4 januari.

De gasten bij Beau van dinsdag 4 januari

  • In het nieuwe seizoen Over Mijn Lijk volgt presentator Tim Hofman 6 jonge mensen die leven met een ongeneeslijke ziekte. Vanavond is hij te gast met Jip en Roy, die beiden meedoen met het programma.

  • Het knikker-kanaal van Jelle en Dion Bakker is een wereldwijde sensatie op YouTube. De grondleggers van Jelle’s Marble Runs vertellen vanavond over hun succes en hun samenwerking met John de Mol voor het nieuwe, tweede seizoen Marble Mania. Het nieuwe seizoen van Marble Mania is vanaf donderdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

  • Na de oudejaarsconference van Peter Pannekoek kijkt niemand meer hetzelfde naar het stoplichtknopje. En hoe zit het nu met Pauperkabouter? De cabaretier blikt vanavond terug op zijn spraakmakende oudejaarsconference.

  • Na weken van dalende cijfers schiet het aantal coronabesmettingen weer stijl omhoog. We bespreken het met IC-baas van UMC Groningen Peter van der Voort en internist-infectioloog Chantal Bleeker-Rovers.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Jelle’s Marble Runs vertelt over samenwerking met Marble Mania of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV